Financials in de zorg

Home » Kennisbank » Financiering van de zorg in Nederland » Financials in de zorg
Financieel management in de zorg

Je zoekt naar financials in de zorg: dat is precies waar we sterk in zijn. We helpen je met een financiering in de zorg in Nederland. Dus wil je een praktijk overnemen, denk je aan nieuwe apparatuur of gaat het je om een andere investering? In al die gevallen is er (veel) geld nodig.

Wij weten wat er nodig is om een aanvraag in te dienen of een overeenkomst te sluiten. Dankzij onze ervaring (in de zorg) kunnen we je helpen met de voorbereiding en begeleiden bij de uitvoering. Zo zorgen we er samen voor dat het een succes wordt, waarmee jij de stap kunt zetten die je wilt.

Speciaal voor de zorgsector

We zijn gespecialiseerd in de boekhouding, administratie en financiering binnen de zorg. Dat is waar we ons iedere dag mee bezig houden, bijvoorbeeld voor tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten, zorginstellingen en zorgkantoren.

Als jij zoekt naar een financiering of gewoon benieuwd bent naar de mogelijkheden helpen we je daar graag bij. Op die manier vind je de begeleiding die je zoekt, zowel juridisch, financieel als fiscaal.

Financials in de zorg

Als je zoekt naar financials in de zorg kunnen we je daarbij goed helpen. Wij weten wat er belangrijk is en zorgen ervoor dat je kunt vertrouwen op vakkennis. We begrijpen de branche en werken voor veel meer instellingen en kantoren binnen de zorg. Dankzij onze ervaring kunnen we je precies aangeven waarmee je de meeste kans hebt om een financiering aan te vragen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: