Zorgfinanciering: goed geregeld

Home » Kennisbank » Financiering van de zorg in Nederland » Zorgfinanciering: goed geregeld
Financieel management in de zorg

De zorgfinanciering moet goed geregeld zijn. Tegelijkertijd wil je daar liever niet te veel tijd aan besteden. Wij begrijpen dat je meer handen wilt vrijmaken om patiënten of cliënten te helpen.

Daarom staan onze zorgfinancials graag voor je klaar. Die begrijpen de zorg, omdat we werken voor zorginstellingen en zorgpraktijken. Aan de andere kant hebben we de expertise die belangrijk is voor financiële en bedrijfskundige beslissingen. Dat betekent dat we je daar toegankelijk over kunnen vertellen en adviseren, om je vanuit begeleiding te helpen de juiste keuze te maken.

Boekhouding, administratie en advies

Wij zorgen er met begeleiding bij de zorgfinanciering voor dat we je helpen met:

  • Boekhouding
  • Administratie
  • Advies

Dus gaat het om de boekhouding waar je handen voor te kort komt of merk je dat de loonadministratie door de jaren heen te ingewikkeld is geworden? Net als bij financieringen en investeringen kunnen we je daar goed bij helpen. We begeleiden en adviseren. Of we voeren het werk voor je uit, als je daarvoor op zoek bent naar meer capaciteit.

Zorgfinanciering: goed geregeld

Wij zorgen ervoor dat de zorgfinanciering goed geregeld is. Dat doen we voor heel veel andere opdrachtgevers binnen de zorg. Daarom weten we wat er belangrijk is, wat er speelt en waar je waarschijnlijk behoefte aan hebt. Toch neemt dat niet weg dat we ons aanbod graag afstemmen op wat jij belangrijk vindt, om je daarmee zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: