Zorg & financiering

Financieel management in de zorg

Zorg en financiering: wat is daarvoor nodig? De twee hebben aan de ene kant heel duidelijk met elkaar te maken, terwijl ze voor buitenstaanders vaak ver van elkaar af lijken te staan.

Zonder financiering lukt het niet om de belangrijke zorg te bieden. Aan de andere kant heeft zorg een ‘zachte kant’, terwijl een financiering vaak wordt geassocieerd met een ‘harde kant’. Toch brengen wij die twee bij elkaar.

We begeleiden op die manier bij de financiering van zorg in Nederland. Dat doen we vanuit specifieke kennis van de branche en van de sector. En op basis van expertise, zowel voor zorgpraktijken, zorgkantoren als zorginstellingen.

Bedrijfskundig en financieel consultant

De zorg en financiering komen bij ons samen dankzij de kennis van bedrijfskunde en financiën. We begrijpen wat er bedrijfsmatig belangrijk is, we kennen de zorgsector en we beschikken over de financiële expertise.

Op die manier zorgen we ervoor dat we enerzijds heel toegankelijk kunnen zijn, terwijl we aan de andere kant kennis van zaken hebben. Zo kunnen we je daar goed bij begeleiden, bijvoorbeeld om precies uit te leggen wat er belangrijk is tijdens aanvragen en bij financiële processen of keuzes.

Zorg & financiering

We combineren de zorg en financiering, afgestemd op de manier waarop jij daar binnen jouw praktijk, instelling of kantoor mee te maken krijgt. Bovendien hebben we het waarschijnlijk al een keer voorbij zien komen bij andere klanten en opdrachtgevers. Dat betekent dat we je er in de praktijk goed over kunnen adviseren.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: