Financiering zorg: goed geregeld

Home » Kennisbank » Financiering van de zorg in Nederland » Financiering zorg: goed geregeld
Financieel management in de zorg

De financiering van de zorg: dat moet vooral goed geregeld worden. Als je twijfelt over wat er nodig is voor een investering of een overname. Of als je wilt weten hoe andere zorginstellingen en zorgpraktijken dit aanpakken: dat is waar we je mee kunnen helpen.

We hebben veel ervaring met de financiering van de zorg in Nederland. We begeleiden zorgkantoren, zorginstellingen en praktijken van bijvoorbeeld huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten bij hun financiën. Op die manier maken we inzichtelijk wat er belangrijk is en laten we zien welke keuzes bijdragen aan een betere bedrijfsvoering of gezonde financiën.

Toegankelijk en met kennis van zaken

Financiering en zorg staan voor sommigen ver van elkaar af, terwijl ze wat ons betreft juist heel veel met elkaar te maken hebben. Zonder financiering is het vaak niet mogelijk om de belangrijke zorg te bieden.

Wij maken de financiering toegankelijk, terwijl we tegelijkertijd kennis van zaken hebben binnen de zorg. Daardoor weten onze specialisten wat er speelt en begrijpen ze waar je in de praktijk mee te maken hebt. Daar stemmen we onze dienstverlening en begeleiding op af, om je er zo goed mogelijk mee te helpen.

Financiering zorg: goed geregeld

Dus zoek je een specialist voor financiering van de zorg, om zeker te weten dat het goed geregeld wordt? Wij weten wat er belangrijk is en hebben de ervaring bij vergelijkbare zorgkantoren en zorginstellingen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk en bij specifieke uitdagingen of vragen, zodat er altijd een ervaren professional beschikbaar is om op terug te vallen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: