Financiën zorg: goed geregeld

Home » Kennisbank » Financiering van de zorg in Nederland » Financiën zorg: goed geregeld
Financieel management in de zorg

Financiën en zorg: dat zijn voor veel mensen niet hun favoriete twee onderwerpen. Wij brengen ze samen, omdat dit precies is waar we juist wel sterk in zijn. We hebben de bedrijfskundige en financiële expertise. Bovendien werken we voor praktijken, zorgkantoren en zorginstellingen, dus begrijpen we de branche en weten we wat er speelt.

We zijn sterk in de financiering van zorg in Nederland. Dat wil zeggen, wij weten wat daarbij komt kijken. Daarom kunnen we je daar goed bij helpen en begeleiden. Dus denk je aan een nieuwe investering of wil je een praktijk overnemen? Met ons aan je zijde sta je er letterlijk en figuurlijk niet alleen voor.

Begeleiding: bedrijfskundig en financieel

We bieden zorginstellingen, zorgkantoren en specifieke praktijken begeleiding, zowel bedrijfskundig als financieel. Op die manier zorgen we ervoor dat goed duidelijk is wat er belangrijk is. Bovendien kunnen we voor- en nadelen schetsen van bepaalde keuzes, net als de gevolgen voor de praktijk of jouw instelling. Het helpt je om een betere keuze te maken, waar je zowel bedrijfskundig als financieel binnen de zorg de vruchten van pluk.

Financiën zorg: goed geregeld

Bij ons gaan financiën en zorg hand in hand. We hebben daarvoor de expertise én we hebben er de ervaring mee. Dat betekent in de praktijk dat we onze opdrachtgevers vakkundig kunnen begeleiden. Op die manier is het goed geregeld. Tegelijkertijd heb je er veel minder omkijken naar of kun je altijd terugvallen op een specialist die begrijpt wat er speelt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: