Zorg en financiering

Financieel management in de zorg

We zijn jouw specialisten in zorg en financiering. Dat durven we te zeggen, omdat we werken voor veel zorgkantoren, zorginstellingen en praktijken van tandartsen, huisartsen en fysiotherapeuten.

Daardoor kennen we de zorgsector, weten we wat er speelt in de branche en kunnen we je dus goed begeleiden bij de financiering van zorg in Nederland. Als je nadenkt over een praktijkovername of als je van plan bent te investeren in nieuwe apparatuur kunnen we je daarbij goed helpen.

Financieel en bedrijfskundig kennis van zaken

Onze specialisten combineren de financiële en bedrijfskundige expertise die er nodig is om je te begeleiden bij belangrijke keuzes. Dat doen we op een toegankelijke en begrijpelijke manier, omdat je binnen de zorg waarschijnlijk al voldoende aan je hoofd hebt.

We kennen de zorgsector en weten wat er allemaal op je af kan komen. Ondertussen wil je cliënten of patiënten de beste zorg blijven bieden. Daarom nemen wij je het huiswerk uit handen en geven we je precies aan wat er belangrijk is en wat de voor- en nadelen zijn van bepaalde keuzes.

Zorg en financiering

We zijn daarom jouw specialist in zorg en financiering. Wij weten waar je mee te maken krijgt, welke keuzes je moet maken en welke gevolgen dat heeft voor de praktijk of voor jouw instelling of kantoor. Dus zoek je een specialist die daarbij kan begeleiden en die met je meekijkt als het ingewikkeld wordt? Dat is precies waar we sterk in zijn en waar klanten ons om waarderen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: