Financiën in de zorg

Home » Kennisbank » Financiering van de zorg in Nederland » Financiën in de zorg
Financieel management in de zorg

Wat komt er allemaal kijken bij financiën in de zorg? Zonder een goede financiële basis is het niet mogelijk om de belangrijke zorg te bieden. Het is een belangrijk onderdeel van de zorg, al begrijpen we dat je daar misschien liever niet te veel mee bezig bent. In plaats daarvan maak je liever meer handen vrij voor de begeleiding, behandeling of verzorging van patiënten of cliënten.

Daarom richten wij ons op de financiering van de zorg in Nederland. Daarmee maken we ons hard voor wat er allemaal belangrijk is om ervoor te zorgen dat het ook financieel klopt.

Toegankelijk en met expertise

Onze professionals hebben kennis van zaken, specifiek binnen de zorg. We werken voor zorginstellingen, zorgkantoren en praktijken van tandartsen, huisartsen en bijvoorbeeld fysiotherapeuten. Op die manier zorgen we ervoor dat de financiën in de zorg kloppen, terwijl we rekening houden met wat er in de praktijk belangrijk is.

Ondertussen stellen we ons graag toegankelijk op. Dat betekent wat ons betreft dat we spreken in normale taal, over onderwerpen waar jij je misschien liever niet mee bezig houdt. Je bent dan wel altijd op de hoogte van wat er belangrijk is en wat de voor- en nadelen zijn van te maken keuzes.

Financiën in de zorg

Dus wil je de financiën in de zorg graag goed regelen, maar zonder te veel omkijken? Dat is precies waar we voor zorgen als we je daarbij begeleiden. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt, zowel financieel als meer bedrijfskundig.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: