Financiering van de zorg

Home » Kennisbank » Financiering van de zorg in Nederland » Financiering van de zorg
Financieel management in de zorg

De financiering van de zorg: hoe werkt dat precies? Misschien heb je ervaring mee, maar wil je er liever minder omkijken naar hebben. Of het ontbreekt je aan ervaring en expertise, dus je zoekt daarvoor naar een specialist.

Wat de aanleiding ook is, wij kunnen je goed helpen met de financiering van zorg in Nederland. Dus gaat het om de overname van een praktijk, om een investering in nieuwe apparatuur of om een overeenkomst die je wilt sluiten? Wij kennen de zorgsector en weten wat er belangrijk is.

Voor zorginstellingen en zorgkantoren

We werken voor onder andere zorginstellingen en zorgkantoren aan de financiering van de zorg. Daarnaast helpen we onder andere praktijken van tandartsen, huisartsen en fysiotherapeuten met de keuzes waarmee ze te maken krijgen.

Dus gaat het je om het opstellen van een overeenkomst of twijfel je tussen verschillende alternatieven? Onze specialisten kijken zowel bedrijfskundig als financieel met je mee. Op basis daarvan brengen we de voordelen en de nadelen in kaart, om je precies aan te geven wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes.

Financiering van de zorg

Op die manier helpen we je met de financiering van de zorg, net als wanneer je een aanvraag wilt indienen. Wat is er belangrijk om te vermelden en waarmee verlaag je het risico dat een geldverstrekker verwacht te lopen? Wij kennen de markt, weten wat er speelt én we hebben daar de ervaring mee. Zo kunnen we je goed begeleiden binnen de zorg, als het gaat om een financiering.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: