Financiering in de zorg

Home » Kennisbank » Financiering van de zorg in Nederland » Financiering in de zorg
Financieel management in de zorg

Hoe krijg je een financiering in de zorg? En belangrijker, wat is er allemaal belangrijk op het moment dat je een keuze wilt maken? Veel van onze klanten zijn daar liever niet te veel mee bezig.

Ze vragen ons om hen te begeleiden bij de financiering van de zorg in Nederland. Dat doen we door de wensen in kaart te brengen, na te gaan wat de mogelijkheden zijn en daarvan aan te geven wat de voordelen en nadelen zijn. Op die manier ontstaat er een concreet advies met een helder beeld. Dat kun jij gebruiken om de beste keuze te maken, zowel financieel als bedrijfskundig.

Toegankelijk en met kennis van zaken

We begrijpen dat een financiering in de zorg soms een ingewikkelde hobbel kan lijken. Er moet veel geregeld worden, het gaat om financiële zaken en de gevolgen kunnen groot zijn. Daarom maken we deze beslissingen graag zo toegankelijk en duidelijk mogelijk, altijd in normale taal die we allemaal spreken.

Ondertussen hebben onze professionals alle kennis van zaken die belangrijk is. En kennen we de branche, omdat we werken voor zorgkantoren, voor zorginstellingen en voor praktijken van bijvoorbeeld fysiotherapeuten, tandartsen en huisartsen.

Financiering in de zorg

Als je hulp zoekt bij financiering in de zorg staan we graag voor je klaar. We begeleiden je waar je dat wenst en zorgen ervoor dat er altijd een professional beschikbaar is. Op die manier sta je er letterlijk en figuurlijk nooit alleen voor.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: