Advies zorg

Home » Kennisbank » Advies in de zorg » Advies zorg
Advies zorg

Advies en zorg gaan bij ons hand in hand. We zijn sterk in advies en weten wat er speelt binnen de zorgsector. Dus werk jij als huisarts, tandarts, kraamhulp of bijvoorbeeld als fysiotherapeut? Als je nadenkt over een praktijkovername, de inrichting van een praktijk of een overeenkomst voor een maatschap kunnen we je daarbij goed helpen.

Met ons advies in de zorg helpen we je graag goed op weg. Of we zorgen er met een financieringsbegroting voor dat je de volgende stap kunt zetten. Dus denk je na over een financieringsvraagstuk of ben je op zoek naar advies op dat gebied? Wij kennen de zorg, we weten wat er mogelijk is en we lichten graag toe wat je zeker niet over het hoofd moet zien.

Uitgebreid advies: zorg in de breedste zin

Advies en zorg gaan bij ons samen voor bijvoorbeeld huisartsen en tandartsen, net als allerlei andere zorgprofessionals. We werken voor zzp’ers, voor eigen praktijken en voor grotere zorginstellingen. Zodra je zoekt naar advies binnen kunnen we je daar waarschijnlijk goed bij helpen. Dankzij onze brede ervaring en expertise helpen we bijvoorbeeld bij huur- en koopovereenkomsten, bij overnames en bij kostenmaatschappijen of POT-overeenkomsten.

Advies zorg

Advies en zorg: wil je weten hoe we je daarbij helpen én de kosten laag houden? We werken met efficiënte systemen en sturen op meer automatisering. Op die manier hebben we zo min mogelijk manuren nodig om je er zo goed mogelijk mee te helpen. Dat betekent dat je op een voordelige manier kiest voor de inzet van ervaren professionals.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: