Organisatie adviesbureau zorg

Home » Kennisbank » Advies in de zorg » Organisatie adviesbureau zorg
Organisatie adviesbureau zorg

Je zoekt een organisatie adviesbureau in de zorg: dat is precies wat wij zijn. Als adviesbureau voor zorg en welzijn denken we graag met je mee over financieringen, overeenkomsten en bijvoorbeeld een kostenmaatschappij.

En zoek je een adviesbureau om mee te denken over een praktijkovername of om de praktijk anders in te richten? We werken onder andere aan volledige herstructureringen en weten welke elementen daarin belangrijk zijn. Op die manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt, omdat er een ervaren expert met je meekijkt.

Bij overeenkomsten en financieringen

Met name de POT-overeenkomsten en andere overeenkomsten vragen bij veel zorginstellingen om advies. Twijfel je over een overeenkomst voor een maatschap of gaat het om andere afspraken en regelingen? Wij vertellen je er graag meer over, vanuit onze uitgebreide ervaring.

Bovendien weten we wat er mogelijk is als je een financiering zoekt. Dus wil je een praktijk overnemen? Wil je de praktijk inrichten of gaat het je om andere financiering? Als organisatie adviesbureau in de zorg weten we wat daarbij komt kijken en hoe je rekening houdt met de verschillende belangrijke aspecten.

Organisatie adviesbureau zorg

Wij zorgen er als organisatie adviesbureau in de zorg voor dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. In plaats daarvan geven we je steeds aan waar je rekening mee dient te houden. Dat voorkomt verrassingen en zorgt ervoor dat je steeds goed bent voorbereid om ook de volgende stap te kunnen nemen.

Dus heb je vragen rondom een financiering, een overeenkomst of bij een praktijkovername? De kans is groot dat we je daarover goed kunnen adviseren om je ermee te helpen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: