Zorg advies bureau

Home » Kennisbank » Advies in de zorg » Zorg advies bureau
Zorg advies bureau

Je zoekt een zorg advies bureau. Wij kunnen je helpen binnen de zorg, zowel met de boekhouding en (salaris)administratie als bij een praktijkovername. Dus zoek je een zorg advies team dat weet wat er belangrijk is? Wij kennen de branche én kennen de oplossingen.

Advies door ervaren experts

Het beste advies in de zorg krijg je van experts met ervaring. Dat wil zeggen, met praktijkervaring in de juiste branche. Wij werken voor onder andere huisartsen en tandartsen, net als voor fysiotherapeuten en bijvoorbeeld kraamhulpen. We kennen de uitdagingen waar je mee worstelt, dus kunnen je daar goed bij helpen.

Dat doen we binnen de boekhouding en administratie, net als bij een praktijkovername en bij de keuze voor software of voor inrichting. Als je zoekt naar een zorg advies bureau ben je bij ons aan het juiste adres. Vanuit ons team leggen we je graag uit hoe we je daarbij kunnen helpen.

Zorg advies bureau

Als zorg advies bureau vertellen we je graag over onze ervaringen, die bij andere praktijken en de software, oplossingen en inrichting waar je voor kunt kiezen. Op die manier weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet.

Andersom luisteren we goed naar waar jij behoefte aan hebt. Zo bepalen we op welke manier we je kunnen helpen, ondersteunen of begeleiden. Vaak lukt het om met software efficiënter te werken. Of kunnen we vanuit de praktijk adviseren over wat er belangrijk is en waar je allemaal rekening dient te houden.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: