Adviesbureau zorg

Home » Kennisbank » Advies in de zorg » Adviesbureau zorg
Adviesbureau zorg

Als adviesbureau zorg je voor een helder verhaal, afgestemd op de persoonlijke of specifieke situatie. Dus wil je als zzp’er een eigen praktijk beginnen? Denk je vanuit de praktijk aan een nieuwe inrichting of uitbreiding? Of gaat het om POT-overeenkomsten, een kostenmaatschappij of overeenkomsten voor jouw zorginstelling? In al die gevallen begrijpen we wat er belangrijk is. We kennen de zorgsector, dus onze professionals kunnen je daarmee goed helpen.

We zijn jouw adviesbureau voor zorg en welzijn. Dat geldt in de breedste zin van het woord, onder andere voor huisartsen, tandartsen, kraamhulpen en fysiotherapeuten.

Persoonlijk en betrokken advies

Als adviesbureau zorg je voor gedegen advies, dat bovendien persoonlijk past bij wat er belangrijk is. Daarom luisteren we goed, om de situatie of jouw persoonlijke voorkeuren te begrijpen. Op basis daarvan maken we een analyse, delen we onze inzichten en begeleiden we je bij belangrijke keuzes die je wilt maken.

Die persoonlijke aanpak combineren we met de focus op data. We gebruiken slimme systemen voor automatisering. Dat werkt veel efficiënter en daarmee voordeliger voor jou.

Adviesbureau zorg

Zoek je een adviesbureau voor zorg dat weet wat er speelt in de zorgsector? En dat goed kijkt naar eerdere ervaringen om jou daarmee zo goed mogelijk te helpen? Dat is precies waar we sterk in zijn. Wij werken voor veel verschillende zzp’ers, praktijken en zorginstellingen. Daardoor kennen we hun uitdagingen en zien we de oplossingen die daar werken. Op basis daarvan adviseren we jou over wat er wellicht werkt. En helpen we je de valkuilen te voorkomen, om daar niet onnodig in te trappen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: