Adviesbureau voor zorg en welzijn

Home » Kennisbank » Advies in de zorg » Adviesbureau voor zorg en welzijn
Adviesbureau voor zorg en welzijn

Jij zoekt een adviesbureau voor zorg en welzijn: dat is precies waar we in uitblinken. Onze professionals begrijpen hoe de zorgsector werkt. Ondertussen hebben we goede kennis van financiën, de boekhouding en (salaris)administratie. Die financiële en zorgspecifieke kennis maakt ons de specialist waar jij naar zoekt.

We zijn een adviesbureau voor de zorg, bijvoorbeeld voor huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners. Dus zoek jij een adviesbureau in de zorg dat begrijpt wat er belangrijk is in de zorg? Of ben je benieuwd naar onze financiële en fiscale expertise? Wij leggen je graag uit waarmee we je kunnen helpen voor jouw praktijk of zorginstelling.

Advies en financieringen

Als organisatie adviesbureau in de zorg maken we bijvoorbeeld praktijkanalyses. We helpen klanten met de keuze voor een ondernemingsvorm, ook na een eventuele praktijkovername of een fusie. En twijfel je over een herstructurering of ben je benieuwd hoe andere bedrijven in de zorg daarmee omgaan? Dat is wat wij je kunnen vertellen.

Bovendien weten we wat er nodig is voor een financiering en kunnen we je helpen bij het maken van een begroting daarvoor. Dus denk je aan een financieringsbegroting, zit je met een financieringsvraagstuk of zoek je naar advies? Wij begeleiden je als adviesbureau in de zorg. In begrijpelijke taal, omdat we ook weten hoe de zorg spreekt.

Overeenkomsten en kostenmaatschappij

Op een vergelijkbare manier kunnen we je als adviesbureau voor zorg en welzijn bijvoorbeeld adviseren over belangrijke overeenkomsten. Dus denk je aan een POT-overeenkomst of heb je daar vragen over? Wij weten wat er belangrijk is, hoe je er gebruik van kunt maken en wat daarbij de typische valkuilen zijn.

Bovendien beoordelen we huur- en koopovereenkomsten of kunnen we je begeleiden bij een overeenkomst voor een kostenmaatschappij. Wij weten wat er speelt in de zorg en welke mogelijkheden je als praktijk of instelling hebt. Aan de hand daarvan geven we je aan waar de mogelijkheden liggen en hoe je daar gebruik van maakt. Of welke bedreigingen en risico’s er zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Adviesbureau voor zorg en welzijn

Wij zijn jouw adviesbureau voor zorg en welzijn. Zo zorgen we ervoor dat we je uitleggen over wat er belangrijk is, dat we jouw taal spreken en dat we je helpen jouw praktijk of instelling in de zorg verder te laten groeien. Of stabieler te maken, en bijvoorbeeld te helpen schokken op te vangen als die plaatsvinden. Wij horen graag van je welke uitdagingen jij ervaart en waarvoor je op zoek bent naar een zorg adviesbureau zoals dat van ons.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: