Zorg advies team: adviesbureau

Home » Kennisbank » Advies in de zorg » Zorg advies team: adviesbureau
Zorg advies team: adviesbureau

Ons zorg advies team weet wat er speelt bij jou in de sector. We kennen de zorg, dus kunnen je daar als adviesbureau goed bij begeleiden.

Loop je tegen een uitdaging aan of merk je dat het niet zo loopt zoals je had gehoopt? We helpen je een gezondheidscentrum op te zetten en kunnen je begeleiden bij een verbouwing. Bovendien kunnen we financieringsbegrotingen maken, net als financieringsvraagstukken.

En gaat het om een maatschap overeenkomst of een POT-overeenkomst? Het zijn zaken waarmee we veel ervaring hebben. We leggen je er graag over uit en kunnen je adviseren over wat er in de praktijk moet gebeuren om dit goed in te zetten.

Uitgebreide praktijkanalyse met inzichten

Als zorg adviesbureau kunnen we bovendien een uitgebreide praktijkanalyse maken. Op die manier stellen we vast welke processen er plaatsvinden, waar zich de bottlenecks bevinden en waar het eventueel slimmer kan. Op die manier ontdek je mogelijke optimalisaties, waarbij we je natuurlijk kunnen begeleiden.

En gaat het specifiek over een overeenkomst voor een praktijkovername of denk je aan arbeidsovereenkomsten voor nieuwe medewerkers? In die gevallen beschikken we over de expertise én ervaring om je daarover te adviseren en bij te begeleiden. Zo voorkomen we eventuele verrassingen en typische valkuilen. In plaats daarvan leggen we je duidelijk uit wat er belangrijk is en zorgen we ervoor dat jij de inzichten hebt om de juiste keuzes te maken.

Met onze begeleiding kies je de juiste ondernemingsvorm, maak je een herstructurering een stuk makkelijker en zorg je ervoor dat je bijvoorbeeld de overeenkomst voor een kostenmaatschappij op de juiste manier inzet. Het zijn allemaal voorbeelden van begeleiden die we kunnen bieden als zorg advies team.

Zorg advies team: adviesbureau

En gaat het specifiek om zorgtaken en om de manier waarop je die inzet om patiënten en cliënten de beste zorg te bieden? Onze consultants zijn zowel boekhoudkundig als bedrijfsmatig sterk. Ondertussen kennen we de zorg, dankzij onze uitgebreide ervaring bij huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en bijvoorbeeld verloskundigen. We weten wat er bij hen speelt, dus kunnen ons goed verplaatsen in waar jij iedere dag mee te maken hebt.

Dus heb je vragen over de dagelijkse praktijk? Of zoek je een specialist in financiën en de bedrijfsmatige zaken, zonder dat je steeds moet uitleggen hoe het bij jou in de zorg werkt? Dat is precies waar we als zorg adviesbureau voor zorgen. Zo weet jij zeker dat we meteen op niveau met je kunnen schakelen, terwijl wij de puntjes op de ‘i’ zetten vanuit vakgebieden die jij minder goed beheerst.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: