Zorg advies

Home » Kennisbank » Advies in de zorg » Zorg advies
Zorg advies

Zorg advies: je wilt weten wat er belangrijk is en dit het liefst horen van experts met ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in consultancy, advieswerk en praktijkadvies: specifiek binnen de zorg.

Dus zoek je advies in de zorg? Dat is waar we je goed mee kunnen helpen. We maken bijvoorbeeld praktijkanalyses en helpen je bij de keuze voor een ondernemingsvorm. Daarnaast kunnen we met je nadenken over een herstructurering. En gaat het om het opzetten van een gezondheidscentrum of zoek je begeleiding bij een verbouwing? We hebben het allemaal al meerdere keren meegemaakt, dus kunnen je daar het juiste zorg advies over geven.

Consultancy, adviesbureau en praktijkadvies

Vanuit onze ervaring met consultancy, als adviesbureau en binnen het praktijkadvies kunnen we je op allerlei manieren helpen. Dat gaat om wet- en regelgeving en bijvoorbeeld maatschap overeenkomsten, net als om financieringsbegrotingen en andere administratieve en financiële zaken.

Wat dat betreft adviseren we je graag over wat er belangrijk is binnen de zorg. Dat doen we specifiek in de zorgsector, vanuit onze ervaring bij zzp’ers, zorginstellingen en allerlei praktijken.

Zorg advies

We bieden zorg advies aan huisartsen en tandartsen, aan fysiotherapeuten en bijvoorbeeld aan kraamhulpen. Dankzij onze brede ervaring kunnen we je er goed mee helpen. We kennen de specifiek uitdagingen en weten aan de andere kant wat er belangrijk is binnen de zorgsector. Op die manier weet je zeker dat er een specialist meekijkt, die weet waarmee je worstelt en welke uitdagingen er belangrijk zijn.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: