Advies in de zorg

Home » Kennisbank » Advies in de zorg
Advies in de zorg

Je zoekt naar advies in de zorg: daar kunnen we je bij Zofi goed mee helpen.

Met zorg advies begeleiden we huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en andere zorgverleners. Dus heb jij een eigen praktijk, denk je aan een praktijkovername of ben je benieuwd hoe je nieuwe investeringen kunt doen? Het zijn zomaar een paar voorbeelden van financieel en bedrijfsmatig complexe zaken. We kunnen je daar goed bij helpen, vanuit onze expertise en ervaring.

Hoe kunnen wij helpen?

Afhankelijk van waar je precies aan denkt werk je samen met onze zorg consultant of stellen we een zorg advies team samen. Op die manier begeleiden we je bij eenvoudige huur- en koopovereenkomsten, tot aan het opzetten van een gezondheidscentrum of de intensieve begeleiding bij een verbouwing.

Met onze begeleiding en het advies voor de zorg weet je zeker dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet. Wij weten wat er belangrijk is, omdat we de verschillende situaties in de zorg en bij praktijken en instellingen allemaal al een keer voorbij hebben zien komen. Daarover kunnen we je vooraf adviseren. Of we begeleiden je op het moment dat je de keuzes maakt, zodat er altijd een professional over je schouder meekijkt.

Op die manier kunnen we je bijvoorbeeld advies geven in de zorg over:

  • Praktijkanalyse
    Hoe staat jouw praktijk ervoor en wat zijn op dit moment de sterke en zwakke punten? Waar liggen de kansen en wat zijn de bedreigingen waar je rekening mee moet houden? Onze professionals brengen het voor je in kaart.
  • Financieringsbegroting
    Met een financieringsbegroting maken we inzichtelijk wat er nodig is voor een investering, een uitbreiding of de overname van een andere praktijk. Bovendien helpen we je die financiering rond te krijgen.
  • Kostenmaatschappij of POT-overeenkomst
    Denk je aan het opzetten van een kostenmaatschappij of heb je gehoord van een POT-overeenkomst? Wij leggen je uit wat het is, hoe je het kunt gebruiken en met welke begeleiding we je kunnen helpen.

Expertise en ervaring: wij kennen de zorgsector

Bij Zofi zijn we experts in de zorg. Wij kennen de zorgsector, vanuit onze expertise en ervaring. Dat betekent dat we je advies kunnen geven voor jouw huisartsenpraktijk, tandartspraktijk of fysiotherapiepraktijk. En sterker nog, we hebben ervaring met allerlei andere soorten zorg, van palliatieve zorg tot mondhygiëne en bijvoorbeeld verloskundigen.

Advies in de zorg

Als consultant in de zorg gaan we uit van twee belangrijke aspecten:

Zo helpen we je als consultancybureau voor in de zorg te verbeteren of om nieuwe uitdagingen aan te gaan. En zoek je ondertussen een specialist in bijvoorbeeld de boekhouding of (salaris)administratie voor in de zorg? Dat is waar we sterk in zijn, dus ook daar kunnen we je goed mee helpen. Zo nemen we je de zaken uit handen die afleiden van de zorg, maar die wel belangrijk zijn om de gewenste kwaliteit en veiligheid te blijven bieden.

Consultant voor de zorg

Met ons advies en onze begeleiding in de zorg weet je zeker dat je niets over het hoofd ziet. Dus denk je aan een investering, aan uitbreiding of ben je benieuwd hoe jouw praktijk er op dit moment voor staat? Het zijn typische vragen en uitdagingen waarmee we je goed kunnen helpen. Daarover vertellen we je graag meer, ook aan de hand van voorbeelden van recente cases waar we anderen in de zorg mee hebben geholpen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: