Adviesbureau in de zorg

Home » Kennisbank » Advies in de zorg » Adviesbureau in de zorg
Adviesbureau in de zorg

Een adviesbureau in de zorg: hoe kan dat je helpen om betere keuzes te maken? Wij adviseren bijvoorbeeld over financieringen, over overeenkomsten en over een kostenmaatschappij. Daarnaast hebben we veel ervaring met praktijkovernames, onder andere door huisartsen, tandartsen, fysiotherapeuten en kraamhulpen.

Dus zoek je een adviesbureau voor zorg en welzijn? Dat is precies waar we sterk in zijn en waar we veel ervaring mee hebben. Dit betekent dat we je goed kunnen aangeven wat er belangrijk is, uiteraard door uit te gaan van jouw persoonlijke of specifieke situatie.

Allround adviesbureau met ervaring

We kunnen je adviseren over bijvoorbeeld een kostenmaatschappij of over een POT-overeenkomst. En gaat het je om de inrichting van een praktijk of om de overname daarvan? Wij weten wat er belangrijk is en hoe we je daarover moeten adviseren.

Bovendien hebben we veel ervaring met financieringen. We adviseren en begeleiden, om je daarmee zo goed mogelijk op weg te helpen. Of om je te helpen de volgende stap te zetten, samen met ons als adviesbureau in de zorg.

Adviesbureau in de zorg

Dus zoek je een betrokken adviesbureau in de zorg, dat weet wat er speelt? We richten ons specifiek op zzp’ers, praktijken en zorginstellingen. Op die manier kennen we de zorgsector, met z’n unieke uitdagingen en bijzondere situaties.

Bovendien hebben we zowel overnames, herstructureringen, financieringen en het opstellen van alle soorten overeenkomst al meerdere keren begeleid. Dit betekent dat we weten welke valkuilen er zijn, waar je op moet letten en wat je van de situatie kunt verwachten. Dus zoek je een betrokken en ervaren expert? Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: