Advies geven in de zorg

Home » Kennisbank » Advies in de zorg » Advies geven in de zorg
Advies geven in de zorg

Advies geven in de zorg: ben je benieuwd hoe we wat doen en waarmee we je kunnen helpen? We vinden de persoonlijke aanpak heel belangrijk. Daarom gaan we natuurlijk met je in gesprek en zijn we benieuwd naar waar je advies bij zoekt.

We geven advies in de zorg aan huisartsen, tandartsen, kraamhulpen en bijvoorbeeld fysiotherapeuten. Dat betekent dat we goed weten wat er speelt in de zorgsector. En dat betekent dat we begrijpen dat jouw situatie uniek is, dus dat je zoekt naar persoonlijk advies of advies specifiek voor jouw praktijk of zorginstelling.

Persoonlijk en betrokken

Daarom stellen we ons persoonlijk en betrokken op. Dat geldt voor de praktijkanalyses die we doen, net als voor het opzetten van een gezondheidscentrum of bij een POT-overeenkomst. Wat het onderwerp of thema van je vraag ook is, we proberen zo goed mogelijk te begrijpen waar het jou om gaat.

Op die manier kunnen we persoonlijk en betrokken advies geven in de zorg, waarbij we rekening houden met wat er binnen jouw branche of specifieke niche belangrijk is. Dankzij onze ervaring bij veel andere praktijken en instellingen weten wet wat er werkt en waar je rekening mee moet houden.

Advies geven in de zorg

Zoek je specialisten die advies geven in de zorg? Dat is waar we sterk in zijn. We hebben zowel financieel, bedrijfsmatig als procesmatig veel ervaring. Op die manier helpen we praktijken en zorginstellingen. Dat doen we bij begrotingen en bij verbouwingen, net als bij het opstellen van overeenkomsten of bij een volledige herstructurering. We helpen je op weg of laten je zien hoe je het best de volgende stap kunt zetten.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: