Consultancy in de zorg

Home » Kennisbank » Consultant voor de zorg » Consultancy in de zorg
consultancy in de zorg

Goede consultancy in de zorg vraagt om expertise én om ervaring binnen de zorgsector. Voor veel huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten werkt het net anders dan voor grote zorginstellingen of juist de zzp’ers in de zorg. Bovendien vallen hun situaties weer niet te vergelijken met die bij veel andere bedrijven.

We zijn jouw ervaren consultant in de zorg. We spreken dezelfde taal, dus begrijpen waar jij mee te maken hebt of waar je mee worstelt. Denk je aan de overname van een andere praktijk, gaat het om een POT-overeenkomst of ben je op zoek naar financiering? In die gevallen kunnen we je daar als consultant waarschijnlijk goed mee helpen.

Financieel en bedrijfskundig

We zijn als consultant in de zorg sterk financieel onderlegd. Dat blijkt uit onze expertise als het gaat om de boekhouding en bijvoorbeeld de (salaris)administratie. Daarnaast begeleiden we instellingen, praktijken en zzp’ers bij overnames, het opstellen van overeenkomsten en de financiering die zij rond proberen te krijgen. We kennen ook de bedrijfskundige kant, zodat we je daar meer compleet bij kunnen begeleiden.

Consultancy in de zorg

Met onze consultancy in de zorg kies je voor een ervaren professional. Wij kennen de zorgsector en weten wat er bedrijfskundig en financieel belangrijk is om de juiste keuze te maken. Bovendien hebben we ervaring met veel andere zzp’ers, praktijken en grotere zorginstellingen. We kijken goed naar de keuzes die zij maken en wat er bij hen speelt. Die informatie kunnen we goed gebruiken om jou daar vervolgens praktisch over te adviseren.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: