Consultant voor de zorg en ICT

Home » Kennisbank » Consultant voor de zorg » Consultant voor de zorg en ICT
Consultant voor de zorg en ICT

Zoek je een (junior) consultant voor de zorg, specifiek sterk in ICT? We merken bij veel van onze klanten dat ze steeds meer te maken krijgen met ICT.

Nieuwe technologie biedt allerlei kansen, maar brengt ook uitdagingen met zich mee. Soms wordt het makkelijker, maar moet je eerst een aantal complexe zaken zien uit te zoeken. Dan is het prettig als er een specialist met je meekijkt. Die weet wat er speelt, kent de mogelijkheden én weet waar het mis kan gaan door typische valkuilen.

Wij adviseren bedrijven in de zorg, zoals praktijken van huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Dus ben jij ondernemer in de zorg en zoek je naar begeleiding op het gebied van ICT? Daar kunnen we je goed mee helpen.

Cijfers, ICT én zorg

Onze consultants voor de zorg en ICT zijn sterk in cijfers, begrijpen bedrijven én weten wat er belangrijk is in de zorg. We werken dagelijks met zorgprofessionals en hebben daar niet zelden zelf een achtergrond in. Dat betekent dat we begrijpen hoe je de beste zorg wilt bieden aan patiënten of cliënten die je ontvangt.

Aan de andere kant kennen we de combinatie van zorg en ICT. Zo werken we aan meer efficiëntie, voorkomen we fouten in de systemen en helpen we je gebruik te maken van slimmere oplossingen. Uiteraard gaat dat aan de andere kant niet ten koste van de goede zorg waar je om bekend staat, en die je iedereen wilt bieden.

Consultant voor de zorg en ICT

Dus zoek je een consultant voor de zorg die begrijpt wat er in deze branche belangrijk is? Wij kennen de mogelijkheden van ICT, maar weten ook hoe gevoelig het soms ligt. En hoe waardevol menselijk contact is, juist op de punten waar ICT het gelukkig nog niet overneemt.

Zo brengen we balans in de bedrijfsvoering. Of adviseren we specifiek, aan de hand van een vraag over ICT en hoe het precies werkt. Wij zien bij andere zorgorganisaties en -praktijken wat er wel en niet werkt, zodat we ook jou daar uitstekend over kunnen adviseren.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: