Consultant in de zorg

Home » Kennisbank » Consultant voor de zorg » Consultant in de zorg
Junior consultant voor de zorg

Een consultant in de zorg: waarvoor kun je die precies inschakelen? We zijn jouw consultant en kunnen je op allerlei manieren helpen, ondersteunen en begeleiden.

Dus denk je aan de overname van een praktijk? Zoek je naar financiering voor een nieuwe inrichting of een uitbreiding? Net als bij het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en contracten kunnen we je daar goed bij helpen. Wij hebben specifieke ervaring in de zorg, dus we weten wat er belangrijk is. Bovendien spreken we jouw taal. Dat maakt de samenwerking wel zo persoonlijk en waardevol.

Bij praktijkovernames, financieringen en meer

Uiteraard kunnen we je op allerlei verschillende manieren van dienst zijn als consultant in de zorg. Denk je bijvoorbeeld aan een praktijkovername, maar heb je daar als huisarts, tandarts, fysiotherapeut of andere professional geen ervaring mee?

De eerste keer is alles lastiger. Wij weten wat er komt kijken bij een overname, bij een financiering en bij overeenkomsten die je moet tekenen. Zo kunnen we je wegwijs maken en op weg helpen. Of we helpen je binnen de zorg de volgende stap te zetten, om jouw grotere ambities waar te maken.

Consultant in de zorg

Wij zijn jouw persoonlijke consultant in de zorg. Zo zorgen we ervoor dat je samen met ervaren experts naar de situatie kunt kijken. Dat voorkomt dat je in de typische valkuilen trapt. In plaats daarvan luisteren we goed naar jouw situatie, brengen we in kaart wat er precies speelt en adviseren we je over de mogelijkheden om hier goed mee om te gaan. Het resultaat is dat jij de volgende stap kunt zetten, om te bereiken wat je voor ogen hebt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: