Wat is een consult in de zorg?

Home » Kennisbank » Consultant voor de zorg » Wat is een consult in de zorg?
Wat is een consult in de zorg

Wat is een consult in de zorg, door een ervaren consultant? Het consult door een huisarts of een tandarts is er voor de patiënt of cliënt. Het gaat om een gesprek, waarbij duidelijk wordt wat de situatie is. De specialist kan op basis daarvan aangeven welke mogelijkheden er zijn, wat daarvan de voor- en nadelen zijn en wat waarschijnlijk de beste keuze is.

Dat is vergelijkbaar met de manier waarop wij je kunnen helpen als consultant in de zorg. Wij hebben ervaring met uiteenlopende situaties, omdat we werken voor zzp’ers, praktijken en voor zorginstellingen. Bovendien kiezen we een persoonlijke aanpak, waarbij we allereerst goed luisteren naar jouw situatie of de specifieke uitdaging.

Consult door een consultant

We spreken de taal van de zorg. Dus als je ons vraagt ‘wat is een consult in de zorg’ leggen we je graag uit hoe we te werk gaan. Als je denkt aan een overname, zoekt naar een financiering of werkt aan een overeenkomst kunnen we je daarbij goed helpen.

Voordat we aan de slag gaan brengen we samen met jou in kaart wat er al is gebeurd, welke stap je wilt zetten en wat je daarbij zelf belangrijk vindt. Op die manier gaat het eigenlijk om een consult zoals je dat ook van een huisarts zou verwachten.

Wat is een consult in de zorg?

Dus, ‘wat is een consult in de zorg’? Het kan zowel de tandarts of de huisarts zijn die spreekt met een patiënt of cliënt. Als onze consultant die luistert naar wat jij belangrijk vindt en waar je naar zoekt. Vervolgens kunnen we je er goed bij begeleiden, zowel dankzij onze jarenlange ervaring als de specifieke expertise in de zorg.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: