Business consultant voor de zorg

Home » Kennisbank » Consultant voor de zorg » Business consultant voor de zorg
Consultant voor de zorg

De zorg verandert continu en de uitdagingen lijken soms alleen maar groter te worden. Hoe ga je bijvoorbeeld om met ICT in de zorg, en waar liggen de kansen? Onze business consultants kennen de praktijk. Ze weten waar jij als huisarts, tandarts, fysiotherapeut of andere zorgprofessional mee te maken hebt.

Tegelijkertijd kennen we de wereld van cijfers. We zijn gespecialiseerd in boekhouden, bedrijfsmatige analyses en bijvoorbeeld overnames. Dat maakt ons allround specialisten op het gebied van business én zorg.

Jouw betrokken consultant

Onze consultants voor de zorg maken een praktijkanalyse of helpen je bijvoorbeeld met de keuze voor een ondernemingsvorm. En worstel je met een herstructurering of denk je daar al over na? Wij helpen je in kaart te brengen wat er allemaal belangrijk is. Zo zorgen we voor een degelijk plan, op basis waarvan jij aan de slag kan.

En gaat het je om het opzetten van een gezondheidscentrum of begeleiding bij een verbouwing? We hebben het allemaal al een keer begeleid. Dat maakt ons de ervaren specialisten die jou daarmee goed kunnen helpen.

Business consultant voor de zorg

Onze business consultants voor in de zorg hebben ervaring met begrotingen, complexe vraagstukken en bijvoorbeeld financieringen. En gaat het specifiek om een kostenmaatschappij of POT-overeenkomsten? Wij weten waar we het over hebben. Daarom kunnen we je daar goed mee helpen en je uitleggen wat we voor je kunnen betekenen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: