Junior consultant voor de zorg

Home » Kennisbank » Consultant voor de zorg » Junior consultant voor de zorg
Junior consultant voor de zorg

Jouw junior consultant in de zorg weet precies wat er belangrijk is. En hoe het werkt in de zorg, omdat we dagelijks werken voor allerlei praktijken. We werken met huisartsen, tandartsen en bijvoorbeeld verloskundigen. Bovendien hebben we ervaring met fysiotherapeuten en andere specialisten, die we weten wat er speelt en waar je wellicht tegenaan loopt.

Onze business consultants voor de zorg gaan uit van een goede behandeling. Als we bedrijfsoplossingen of bijvoorbeeld ICT adviseren gaat dat nooit ten koste van de goede zorg. En is persoonlijk contact simpelweg waardevoller dan een efficiënt systeem? Onze junior consultant weegt de verschillende voordelen en belangen af, om je op basis daarvan te adviseren.

Goedkope consultant met kennis van zaken

Onze consultant voor de zorg heeft goede kennis van zaken. Dat geldt bijvoorbeeld voor POT-overeenkomsten en overeenkomsten voor een kostenmaatschappij.

Of gaat het om een financieringsbegroting, een praktijkanalyse of de keuze voor een ondernemingsvorm? We denken daarnaast graag met je mee over bijvoorbeeld een herstructurering en hoe je een goede arbeidsovereenkomst opstelt. Het zijn geen zaken waar je zelf waarschijnlijk vaak mee te maken hebt. Daarom helpen onze consultants je de juiste inzichten op te doen, om op basis daarvan keuzes te maken en beslissingen te nemen.

Junior consultant voor de zorg

Onze junior consultants in de zorg zijn allround. Dat betekent dat je ze bijvoorbeeld kunt inzetten voor huur- en koopovereenkomsten, net als bij vragen over ICT en de bedrijfsvoering. En denk je aan een overname van een andere praktijk? We brengen samen met jou in kaart waarom dat wel of geen goed idee is. En waar je rekening mee moet houden, om niet voor verrassingen te komen te staan. Zo zijn we de betaalbare junior consultant voor de zorg waar je naar op zoek bent.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: