Zorg consultant

Home » Kennisbank » Consultant voor de zorg » Zorg consultant
zorgfinancials

Hoe kan een zorg consultant je helpen met jouw praktijk of zorginstelling? Of wat kun je daar als zzp’er in de zorg van verwachten, bijvoorbeeld als je een nieuwe overeenkomst wilt tekenen of jouw praktijk wilt starten?

Wij hebben daar als consultant in de zorg veel ervaring mee. Dat betekent in de praktijk dat we huisartsen, tandartsen, kraamhulpen en bijvoorbeeld fysiotherapeuten helpen. Bovendien ondersteunen we grote zorginstellingen, onder andere tijdens reorganisaties of een herstructurering.

Onze werkzaamheden als zorg consultant lopen daarmee sterk uiteen. Tegelijkertijd zijn we altijd actief binnen de zorgsector, omdat dit de branche is die we kennen.

Consultant die jouw taal spreekt

Als zorg consultant spreken we jouw taal. We begrijpen waar je mee te maken hebt, dat de zorg voor jouw patiënten of cliënten het meest belangrijk is en dat je er alles aan wilt doen om het voor hen zo goed mogelijk te doen.

Tegelijkertijd heb je met uitdagingen te maken, bijvoorbeeld in praktische zin. En wil je een praktijk overnemen of een POT-overeenkomst tekenen? Wij kunnen je daar als consultant goed bij helpen en over adviseren. Zo maak je op ieder moment de juiste keuze.

Zorg consultant

Onze zorg consultant gaat het persoonlijke gesprek met je aan. Op die manier leren we jou, de specifieke situatie of jouw branche of niche beter kennen. Pas als we goed begrijpen waar het om gaat doen we de analyse en proberen we jou te adviseren. Dat doen we met slimme software en op basis van uitgebreide automatisering. Zo houden we de kosten laag, om jou voordelig van dienst te zijn als zorg consultant.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: