Consultancy zorg en welzijn

Home » Kennisbank » Consultant voor de zorg » Consultancy zorg en welzijn
Consultancy zorg en welzijn

Je zoekt consultancy voor zorg en welzijn: binnen de zorgsector is het heel belangrijk om goed te weten wat daarin belangrijk is. Wij hebben de specifieke expertise én de ervaring, dankzij ons werk voor andere huisartsen, tandartsen, kraamhulpen, fysiotherapeuten en zorginstellingen. We werken aan de ene kant voor zzp’ers in de zorg, terwijl we ook grote instellingen begeleiden bij hun overeenkomsten of bijvoorbeeld een herstructurering.

We zijn op die manier uitgegroeid tot een ervaren consultant in de zorg. Dit betekent in de praktijk dat we goed weten wat er speelt, waar je rekening mee moet houden en welke valkuilen er onderweg verscholen liggen. Daar behoeden we je voor, door helder te adviseren over de keuzes die je kunt maken.

Hulp bij financiering, kostenmaatschappijen en overeenkomsten

We helpen met onze consultancy voor zorg en welzijn bijvoorbeeld als het gaat om een financiering, iets dat een rol speelt bij de meeste praktijkovernames. Daarnaast zijn we betrokken bij overeenkomsten voor kostenmaatschappijen en bijvoorbeeld bij POT-overeenkomsten.

Denk je aan de andere kant na over de inrichting van de praktijk of ben je benieuwd hoe je de boekhouding en (salaris)administratie efficiënter kunt maken? Ook daar zijn we sterk in, dankzij onze ervaring en expertise.

Consultancy zorg en welzijn

Dus zoek je naar consultancy voor zorg en welzijn? Wij kennen de zorgsector en we hechten veel waarde aan onze persoonlijke aanpak en begeleiding. Op die manier leren we jouw situatie of de persoonlijke voorkeuren goed kennen. Andersom gebruiken we automatisering om de kosten laag te houden. Zo werken we efficiënt en toch heel klantgericht. Dat levert jou de grootste waarde op, dankzij onze betrokken begeleiding.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: