bank&HIS-koppelingen-zofi

Boekhouding automatiseren in de zorgsector

Je wilt de boekhouding automatiseren en die daarmee efficiënter maken. Het voorkomt dat je er zelf veel omkijken naar hebt, terwijl je wel zeker weet dat het goed geregeld is. Dankzij deze combinatie houd je meer tijd over voor zorgtaken en voor persoonlijk contact met patiënten of cliënten.

Wij helpen je met de automatisering van de boekhouding, specifiek voor de zorg en de zorgsector. We werken voor zzp’ers in de zorg en voor zorgstellingen die zoeken naar ondersteuning. Dankzij de automatisering in de zorg voor de boekhouding kun je dit volledig vertrouwd aan ons uitbesteden. Wij zorgen dat het goed geregeld is, terwijl we je natuurlijk op de hoogte houden van wat we voor je doen.

Boekhouding in de zorg(sector)

De boekhouding in de zorg kost relatief veel tijd, terwijl je die liever zou besteden aan zorg voor patiënten. Daarom gebruiken wij slimme automatisering en handige software. Dat scheelt kostbare tijd, zodat we de boekhouding voordelig voor je uit handen kunnen nemen.

Op die manier helpen we zowel zzp’ers als zorginstellingen binnen de zorg. Wij kennen de sector, dus weten wat er belangrijk is. Dat geldt zowel voor de boekhouding als bijvoorbeeld voor de salarisadministratie.

Zoek jij een manier om de bedrijfsboekhouding te automatiseren, het liefst met een partner die daarmee veel ervaring heeft? Dat is precies waar we sterk in zijn. We helpen jouw administratie te automatiseren, zodat je daar veel minder tijd aan kwijt bent. Of sterker nog, zodat je daar dankzij onze inzet eigenlijk helemaal geen tijd meer aan kwijt bent. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat het goed geregeld wordt.

de-totale-ontzorging-zofi

Benieuwd hoe de boekhouding voor de zorgsector werkt?

Wij verzorgen de boekhouding, jij hoeft je alleen nog maar op je missie te richten.

Boekhouding, salarisadministratie en praktijkadvies

We zijn gespecialiseerd in boekhouding voor de zorgsector, net als in de salarisadministratie. Dus heb je een zorginstelling met meerdere medewerkers? De administratie kan dan ongemerkt veel tijd kosten. Wij begrijpen dat dit niet de focus zou moeten hebben, omdat je liever zorg biedt aan patiënten of cliënten. Wij nemen de (salaris)administratie voor je uit handen, zodat jij meer handen aan het bed of op de werkvloer hebt.

Boekhouding automatiseren in de zorgsector

Wil je de boekhouding automatiseren in de zorgsector en die daarmee efficiënter maken? Dat is precies wat we doen met de software die we daarvoor gebruiken. Op die manier voorkomen we onnodige uren aan inzet. Bovendien voorkomen we fouten, waardoor het achteraf niet nodig is om die handmatig te herstellen.

Dankzij onze ervaring, expertise én dankzij de software die we gebruiken kunnen we je helpen de zorgadministratie makkelijker, sneller en betrouwbaarder te maken. Zo weet je zeker dat de cijfers kloppen en dat het onderaan de streep allemaal goed geregeld is.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: