Ergotherapie praktijksoftware

Ergotherapie praktijksoftware: wat is de beste keuze?

Je zoekt ergotherapie praktijksoftware: wat is dan de beste keuze? Wij hebben veel ervaring met zowel software voor de praktijk als administratie- en boekhoudsoftware die je daarmee kunt gebruiken. Dat wil zeggen, wij bieden je de zorgoplossingen waar je naar op zoek bent.

Op die manier koppelen we systemen aan elkaar of helpen we je door de administratie voor je uit handen te nemen. Dat scheelt kostbare tijd, het voorkomt fouten en het helpt je te focussen op de zorg voor patiënten en/of cliënten.

Dus zoek je naar praktijksoftware voor ergotherapie of ben je op zoek naar administratie software voor bijvoorbeeld oefentherapie of logopedie? Dat is waar we sterk in zijn. We kunnen je het werk helemaal uit handen nemen of samenwerken op de manier die jij prettig vindt. Zo helpen we je met de (salaris)administratie of zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk omkijken hebt naar de boekhouding.

Voor ergotherapie, oefentherapie en logopedie

We zijn sterk in praktijksoftware voor ergotherapie en oefentherapie, net als voor logopedie. En ben je op zoek naar een boekhoudprogramma, bijvoorbeeld voor paramedici of andere instellingen binnen de zorgsector? We helpen daar ook zzp’ers mee, als zij merken dat de administratie relatief veel van hun tijd vraagt. Met de juiste praktijksoftware en bijvoorbeeld een koppeling met een boekhoudprogramma werkt dit in de praktijk een stuk makkelijker. Dat scheelt kostbare tijd en het zorgt ervoor dat alles onderaan de streep klopt.

Dus werk je binnen de zorg aan ergotherapie, oefentherapie of logopedie? Of ben je een paramedisch medewerker en zoek je naar oplossingen voor praktijksoftware en/of een boekhoudprogramma? Wij kunnen je er goed mee van dienst zijn.

de-totale-ontzorging-zofi

Benieuwd hoe de boekhouding voor ergotherapeuten werkt?

Wij verzorgen de boekhouding, jij hoeft je alleen nog maar op je missie te richten.

Boekhoudprogramma en praktijksoftware

In veel gevallen kunnen we het boekhoudprogramma koppelen aan de praktijksoftware. Of we zorgen ervoor dat we samenwerken aan administratiesoftware die zoveel mogelijk werk uit handen neemt. Het zijn vaak kostbare uren, terwijl je niet bezig bent met de zorg die je het liefst zou aanbieden. Wij zorgen ervoor dat het lukt om veel efficiënter te werken, zowel dankzij de praktijksoftware als de boekhoudprogramma’s die we gebruiken. Uiteraard staan jouw wensen daarbij centraal, zodat we hieraan werken op de manier die jij prettig vindt.

Ergotherapie praktijksoftware

En gaat het je specifiek om ergotherapie praktijksoftware die je wilt koppelen? Geen zorgen, daarmee hebben we veel ervaring. Zo kunnen we jou adviseren over de software, over de boekhouding en (salaris)administratie en zelfs over de praktijk. Dankzij onze ervaring met praktijkovernames en de inrichting van praktijken weten we wat hierbij komt kijken en wat er allemaal belangrijk is om op te letten.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: