Advies geven in de zorg

Zorgadministratie uitbesteden: voor zzp en zorginstellingen

Je wilt de zorgadministratie uitbesteden: hoe pak je dat aan? Je hebt een goede boekhouder nodig, die efficiënt werkt én die ervaring heeft in de zorgsector.

Wij zijn jouw boekhouder voor de zorgsector. We hebben de ervaring die belangrijk is, gebruiken software om efficiënt te werken en zijn er zowel voor jou als zzp’er als voor zorginstellingen.

Dus wil je de administratie van jouw zorginstelling uit handen geven? Of zoek je naar een specialist die de financiële administratie kan bijhouden? In de beide gevallen zijn we je er graag mee van dienst. Bovendien adviseren we je graag over de zorgadministratie en kunnen we je uitleggen over de software die we daarvoor kunnen gebruiken.

Administratie: voor zzp en zorginstellingen

Jouw administratie is goed geregeld als wij dat voor je doen. Dat geldt zowel voor zzp’ers als voor zorginstellingen:

  • Zorgadministratie uitbesteden voor zzp’ers
    Als zzp’er wil je zoveel mogelijk tijd besteden aan jouw cliënten en de zorg die je aanbiedt. Daarom zorgen wij ervoor dat de administratie klopt, terwijl jij er zo min mogelijk omkijken naar hebt. Wij kunnen de administratie bijhouden voor jou als zzp’er, omdat jij het aan ons kunt uitbesteden.
  • Zorgadministratie uitbesteden voor zorginstellingen
    Dankzij de administratie voor jouw zorginstelling weet je zeker dat hier geen fouten insluipen. Wij houden het netjes voor je bij en presteren je de belangrijkste overzichten en gegevens. Zo heb je altijd inzicht in hoe je er financieel voor staat, zonder zelf steeds met de cijfers aan de slag te moeten.
de-totale-ontzorging-zofi

Benieuwd hoe de boekhouding voor de zzp en zorginstellingen werkt?

Wij verzorgen de boekhouding, jij hoeft je alleen nog maar op je missie te richten.

Uitbesteden: gewoon goed geregeld

Dus wil je de administratie uitbesteden of zelf doen, als zzp’er of zorginstelling? Wij helpen je zorgeloze grip op je cijfers te ervaren. Dat betekent dat je zeker weet dat het goed geregeld is, zonder dat je er zelf omkijken naar hebt.

Natuurlijk zorgen we voor rapportages op maat, bijvoorbeeld per maand, per kwartaal en per jaar. Op die manier voldoe je aan de relevante wetgeving en delen we de informatie die jij belangrijk vindt. Onderaan de streep is de administratie gewoon goed geregeld, zodat jij je daarover niet druk hoeft te maken.

Zorgadministratie uitbesteden

We verdiepen ons in de cijfers, in de data en doen de analyse die belangrijk is. Je kunt op die manier zorgeloos jouw zorgadministratie uitbesteden aan onze professionals. Daar gaan we mee aan de slag en we werken er efficiënt aan. Op die manier houden we de kosten laag, terwijl je toch zeker weet dat het goed geregeld is.

We werken zowel voor zzp’ers als voor zorginstellingen. Uiteraard stemmen we de precieze werkwijze af op wat er voor jou belangrijk is. En heb je specifieke vragen of wensen, bijvoorbeeld voor de salarisadministratie of als je denkt aan een praktijkovername? Ook daar kunnen we je goed over adviseren en natuurlijk praktisch bij helpen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: