Boekhouder zzp zorg

Home » Kennisbank » Boekhoudprogramma voor de Zorg » Boekhouder zzp zorg
Boekhouder zzp zorg

Je zoekt een boekhouder als zzp’er in de zorg: die zijn we voor je!

Wij begrijpen dat je jouw tijd het liefst gebruikt om te zorgen voor patiënten en cliënten. Of om te bouwen aan jouw bedrijf, en niet om de boekhouding of de administratie bij te houden. Tegelijkertijd is het belangrijk dat het financieel allemaal klopt.

Daarom gebruiken wij een boekhoudprogramma voor zzp’ers in de zorg. En zorgen we er met slimme automatiseringen voor dat we je daarmee heel voordelig van dienst kunnen zijn.

Gewoon goed geregeld

Wij zorgen er als boekhouder voor zzp’ers in de zorg voor dat het goed geregeld is. En dat jij er ondertussen weinig omkijken naar hebt, om je daarover niet druk te hoeven maken. In plaats daarvan kun je erop vertrouwen dat het allemaal klopt.

Je ontvangt van ons iedere maand, ieder kwartaal en ieder jaar de overzichten die je nodig hebt. Dat geldt voor jouw eigen administratie en bijvoorbeeld voor de btw aangifte die je moet doen. Op die manier heb je er geen omkijken naar, terwijl je er wel op kunt vertrouwen dat het altijd goed geregeld is.

Boekhouder zzp zorg

Dus zoek je een boekhouder als zzp’er in de zorg? Dat is precies waar we je graag bij helpen. Wij zorgen ervoor dat je zeker weet dat de cijfers kloppen. Dan kun jij je ondertussen richten op de zorg die je aanbiedt en dat wat je doet voor cliënten, patiënten of andere klanten en opdrachtgevers waar je voor werkt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: