Boekhouder zorg

Boekhouder zorg

Zoek je een boekhouder voor de zorg? Dan spreken we dezelfde taal. We werken voor zzp’ers in de zorg, voor praktijkhouders zoals huisartsen en tandartsen en voor grotere zorginstelling. Dus werk je als kraamhulp of fysiotherapeut? Of ben je zorgprofessional in juist een heel andere richting? Geen zorgen, wij begrijpen wat er voor jou belangrijk is. Daar houden we rekening mee bij de boekhouding.

Bovendien ontzorgen we je precies op de manier die jij prettig vindt. Dankzij slimme automatisering kunnen we veel voor je doen, zonder dat daar veel tijd in gaat zitten. Op die manier houden we het betaalbaar, terwijl jij kunt rekenen op een boekhouding die precies klopt.

Geen omkijken naar de boekhouding

Wij begrijpen dat voor jou de zorg het belangrijkst is. Daarom zorgen wij er ondertussen voor dat de boekhouding klopt, zonder dat jij er veel omkijken naar hebt. Het is in plaats daarvan voldoende om ons aan te geven wat voor jou belangrijk is. Daarmee gaan we aan de slag, om zeker te weten dat je met vertrouwen door kunt blijven werken. Wij zorgen er ondertussen voor dat je maandelijks, per kwartaal en per jaar de juiste overzichten van ons ontvangt.

Boekhouder zorg

Dus zoek je een boekhouder voor de zorg? Dat is precies waar we goed in zijn. Dat doen we voor zelfstandige praktijken en voor gezondheidscentra. Daarnaast werken we voor zowel zzp’ers in de zorg als voor grote(re) zorginstellingen. Als jij hulp kunt gebruiken bij de boekhouding of de administratie is dat precies waar we sterk in zijn.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: