Boekhoudprogramma voor de Zorg

Home » Kennisbank » Boekhoudprogramma voor de Zorg
scan-voor-herken

Welk boekhoudprogramma voor de zorg is de beste keuze? Het lijkt een eenvoudige vraag, maar het hangt af van wat jij belangrijk vindt. Daarom helpen we je liever door de administratie van je over te nemen, in het boekhoudprogramma dat we daarvoor gebruiken.

Zo doen we dat voor zzp’ers in de zorg, net als voor huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten in grotere praktijken. Dus heb je jouw eigen praktijk of werk je in een samenwerkingsverband? Wij zijn jouw boekhouder voor de zorg. Wij kennen de zorgsector, dus weten wat jij belangrijk vindt en waar we rekening mee moeten houden.

Boekhouding uitbesteden

Je kunt ons jouw boekhouding uitbesteden. Dat werkt nog een stuk makkelijker dan een boekhoudprogramma voor de zorg. Het is namelijk voldoende om ons als boekhouder aan te geven wat je wilt laten doen.

Vervolgens gaan we daarmee aan de slag, en werken we volledig transparant. Dus wil je meekijken of heb je vragen over de financiële situatie? We presenteren het je in duidelijke taal. En sterker nog, als boekhouder in de zorgsector weten we hoe we ervoor zorgen dat jij snapt wat het financieel, fiscaal of boekhoudkundig betekent.

Inzicht, overzicht en rust

Het resultaat van onze hulp met jouw boekhouding? Je ervaart drie voordelen:

  • Inzicht in jouw financiën
    Ervaar inzicht in jouw financiën, zodat je precies weet hoe je ervoor staat. En of het beter gaat, of dat je op moet letten om niet in de problemen te komen. We selecteren alleen de relevante informatie, zodat jij in één oogopslag inzicht hebt.
  • Overzicht over inkomsten en kosten
    Bovendien tellen we de inkomsten en kosten bij elkaar op. En vertellen we je precies waar je rekening mee moet houden. Of dat het goed gaat, bijvoorbeeld omdat je kwaliteit en veiligheid biedt die in de zorg zo belangrijk is.
  • Rust: het is goed geregeld
    Hoe dan ook, met onze hulp als boekhouder voor de zorg ervaar je de rust dat het goed geregeld is. Wij zorgen ervoor dat je er geen omkijken naar hebt.

 

Boekhoudprogramma voor de zorg

We zijn jouw boekhoudprogramma voor de zorg. Dat wil zeggen, wij zijn jouw boekhouder die werkt in een efficiënt programma. Zo voorkomen we hoge kosten, terwijl we je er toch goed mee kunnen helpen. Dat biedt het beste van twee werelden. We brengen de financiële en zorgsector bij elkaar, in taal die jij begrijpt en waar wij goed mee kunnen werken. Op die manier kun je de boekhouding aan ons uitbesteden, zodat je niet zelf aan de slag hoeft met een ingewikkeld boekhoudprogramma.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: