Boekhouder voor zzp in de zorg

Home » Kennisbank » Boekhoudprogramma voor de Zorg » Boekhouder voor zzp in de zorg
Stap budget per 1 juli weer beschikbaar

Je zoekt een boekhouder voor zzp’ers in de zorg: goed idee! Er komt veel op je af en waarschijnlijk ben je regelmatig extra uren bezig voor cliënten, patiënten of voor andere opdrachtgevers. Het is een heel herkenbaar verhaal, vooral in de zorgsector.

Tegelijkertijd moet ook de administratie op tijd af. En moet het kloppen wat je doet, het kan heel kostbaar zijn als je fouten maakt. Daarom gebruiken wij een boekhoudprogramma speciaal voor zzp’ers in de zorg. Daarmee maken we het onszelf makkelijker en gebruiken we slimme automatisering. Dat zorgt ervoor dat we minder werk hebben aan jouw administratie, zodat we jou er voordeliger mee van dienst kunnen zijn.

Goed, goedkoop en betrouwbaar

Op die manier leveren we goed werk, zijn we goedkoper dan dat je het zelf doet en is het bovendien uitstekend betrouwbaar. Wij zorgen ervoor dat jouw jaarrekening klopt en dat je op tijd de btw-aangifte kunt doen.

Dankzij alle gegevens en de inzichten ben je steeds goed op de hoogte van wat erin komt en wat er aan de andere kant uit gaat. Dat is belangrijk, om de juiste beslissingen te nemen als zorgprofessional of voor jouw bedrijf.

Boekhouder voor zzp in de zorg

Dus zoek je een boekhouder voor een zzp’er in de zorg? Dat is precies waarmee we je goed kunnen helpen. Wij weten wat er belangrijk is en hoe je in de zorg zaken doet. Daar houden we rekening mee als we de administratie doen. Zo weet je zeker dat de boekhouding in goede handen is. Je hoeft je nergens druk om te maken en je hebt er weinig omkijken naar. Ondertussen zorgen we ervoor dat je met onze hulp onderaan de streep heel voordelig uit bent.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: