Boekhoudprogramma zzp zorg

Home » Kennisbank » Boekhoudprogramma voor de Zorg » Boekhoudprogramma zzp zorg
Boekhoudprogramma voor zzp'ers in de zorg

Boekhoudprogramma voor ZZP’ers in de zorg

We zijn jouw boekhoudprogramma voor ZZP’ers in de zorg. Wij begrijpen de zorgsector en hoe je zelfs als zorgprofessional steeds meer een ondernemer wordt. Dus werk je zelfstandig als ZZP’er, maar zou jij je het liefst heel de tijd bezig houden met patiënten? Wij nemen de administratie zoveel mogelijk voor je uit handen.

Dat doen we niet zomaar als boekhoud voor ZZP’ers in de zorg. We zijn in plaats daarvan jouw ZZP boekhoudprogramma, speciaal voor zorgprofessionals. Daarin houden we rekening met wat jij moet registreren, wat je moet bijhouden en wat er op de facturen moet staan die je verstuurt. Dus zijn dat onderwerpen waarover je twijfelt of kosten ze je op dit moment veel tijd? Geen zorgen, wij gaan het je veel makkelijker maken.

Heel eenvoudig facturen maken

Jouw ideale boekhouder voor ZZP’ers in de zorg zorgt er bijvoorbeeld voor dat je heel eenvoudig facturen kunt maken. Met ons boekhoudprogramma hoef jij je nooit meer af te vragen welke gegevens er op de factuur moeten. Je weet zeker dat alles erop staat, inclusief het juiste btw-percentage en de gegevens die de Belastingdienst vereist.

In onze boekhoudprogramma voor ZZP’ers in de zorg hebben we het allemaal alvast voor je ingevuld. Dus verstuur je een factuur aan cliënten, praktijken, ziekenhuizen of zorginstellingen? Het staat alvast voor je ingevuld, om zeker te weten dat je de factuur op de juiste manier verstuurt.

Ervaar de voordelen

Ervaar zelf de voordelen van ons boekhoudprogramma voor de zorg, speciaal geschikt voor ZZP’ers. We zetten de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

  • Makkelijke factuursoftware
    Het was nog nooit zo makkelijk om facturen te maken en te versturen. Een kind kan de was doen, zodat jij je snel weer bezig kunt houden met jouw cliënten of andere zorgtaken.
  • Inzicht in de cijfers
    Met ons boekhoudprogramma maken we het jou makkelijk, maar jij houdt de touwtjes in handen. Je hebt dus altijd inzicht in alle cijfers van jouw bedrijf als ZZP’er.
  • Goedkoper dan je gewend bent
    Maar liefst 45% van onze klanten is uiteindelijk goedkoper uit. En wist je dat je veel kostbare tijd bespaart als je aan het eind van het jaar geen fout uit de administratie hoeft te halen?

Boekhoudprogramma voor ZZP’ers in de zorg

We zijn jouw boekhoudprogramma voor ZZP’ers in de zorg. Dus zoek je de makkelijkste manier om de administratie netjes bij te houden? Wij begrijpen de zorg, weten waar jij als ZZP’er mee te maken hebt en maken het je graag makkelijker. Zo zorgen we ervoor dat jij je kunt richten op de zorg die je wilt verlenen. Ondertussen voldoe je netjes aan de regels en richtlijnen die er gelden voor de boekhouding.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: