Financiering huisarts

Home » Kennisbank » Financiering eerstelijnszorg » Financiering huisarts
Financiering huisarts

Twijfel je over de financiering als huisarts? Veel praktijken hebben financiering nodig, bijvoorbeeld voor de overname of nieuwe investeringen. Het kan in dat geval best lastig zijn om uit te zoeken wat er nodig is, welke mogelijkheden er zijn en welke overeenkomsten daarbij horen.

Bij Zofi hebben we ervaring met de financiering van huisartsen, tandartsen en andere praktijken. Wij weten wat erbij komt kijken, waar de valkuilen zitten en hoe je voorkomt dat er financierings uitdagingen ontstaan.

Begroting, advies en overeenkomsten

Dus gaat het om de begroting voor de huisartsenpraktijk, om financieringsadvies of om overeenkomsten voor een kostenmaatschappij? Net als bij een POT-overeenkomst of praktijkoverdracht helpen we je graag de juiste keuzes te maken.

Onze consultants hebben ervaring met financieringen, net als met waarneemovereenkomsten en arbeidsovereenkomsten. Daar houden we allemaal rekening mee in begrotingen, adviezen en financiële plannen die bijdragen aan de financiering voor jou als huisarts.

Financiering huisarts

Voor de financiering van jou als huisarts en de praktijk weten onze consultants wat er moet gebeuren en waar de uitdagingen liggen. We maken bijvoorbeeld een praktijkanalyse en kunnen onder andere adviseren over de keuze voor een ondernemingsvorm. Daarnaast hebben we ervaring met herstructurering en aanpassingen, net als met nieuwe investeringen om de kwaliteit van de zorg verder te verhogen. Dus heb je daar vragen over of ben je benieuwd hoe we andere huisartsen hielpen met hun financiering? Wij lichten het je graag toe.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: