Tandarts financiering

Home » Kennisbank » Financiering eerstelijnszorg » Tandarts financiering
Tandarts financiering

Je zoekt informatie over tandarts financiering, bijvoorbeeld voor de overname of inrichting van een praktijk. Net als voor huisartsen adviseren we tandartsen over de beste manier om dit te doen.

Dus zoek je naar financiering om een praktijk over te nemen of om die in te richten? Of twijfel je tussen de verschillende mogelijkheden? Wij begeleiden tandartsen en andere zorgprofessionals bij overnames, inrichting en andere vormen van financiering.

Overname en inrichting van de praktijk

Een tandartspraktijk vraagt om financiering voor zowel de overname zelf als bijvoorbeeld voor:

  • Behandeleenheden
  • Röntgenapparatuur
  • Sterilisatieapparatuur

Het is dure apparatuur, waarvoor gelukkig verschillende vormen van financiering beschikbaar zijn. Dus denk je aan een zakelijke lening om hierin te investeren? Of gaat je voorkeur uit naar lease? Dankzij financial lease, full operational lease en andere varianten bestaan er diverse mogelijkheden.

We bespreken graag die mogelijkheden en analyseren jouw huidige en toekomstige situatie. Aan de hand daarvan adviseren we je over de financiering van een tandartspraktijk of de inrichting van een aangepaste praktijk.

Tandarts financiering

Dus zoek je naar financiering om een tandarts over te nemen of wil je als zorgprofessional investeren in nieuwe apparatuur en inrichting? In de beide gevallen is het verstandig om daarover advies in te winnen. Dat voorkomt dat je mogelijkheden over het hoofd ziet of dat je gebruik maakt van financieringen die niet helemaal geschikt zijn voor de plannen die je maakt.

Onze professionals kennen de zorg en weten specifiek wat voor tandartsen belangrijk is. Bovendien begeleidden we meerdere praktijken bij overnames en de nieuwe inrichting, bijvoorbeeld met nieuwe apparatuur om moderne behandelingen aan te bieden.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: