Financieel zorg

Home » Kennisbank » Zorgfinancials » Financieel zorg
Financieel management in de zorg

Financieel zorg je natuurlijk goed voor jouw bedrijf, toch? Het schiet er bij veel zzp’ers in de zorg, tandartsen, huisartsen, fysiotherapeuten en ook grote(re) zorginstellingen nog weleens bij in. We kennen de zorgsector, dus vreemd vinden we dat niet. Er gaat veel tijd op aan de zorg voor patiënten en cliënten, waardoor de financiën soms het ondergeschoven kindje zijn.

Dat is begrijpelijk, maar helaas niet verstandig als je jouw praktijk of bedrijf goed wilt blijven draaien. Financieel zorg je namelijk pas goed voor de praktijk als ook de cijfers kloppen, en als je daar in ieder geval een overzicht van hebt.

Over de boekhouding en de (salaris)administratie

Financiën en zorg gaan bij ons hand in hand. Dat betekent dat we de zorgsector goed kennen, dankzij ons werk voor zzp’ers, praktijken en zorginstellingen. Aan de andere kant zijn we sterk in de boekhouding en bijvoorbeeld de salarisadministratie. Op die manier helpen we je met precies de zaken waar je als zorgprofessional liever niet te veel en te lang mee bezig bent.

Financieel zorg

Financieel zorg je goed voor jouw praktijk of instelling door ervaren experts te vragen om met je mee te kijken. Het is de makkelijkste manier om zeker te weten dat je niets over het hoofd ziet. Wij zorgen ervoor dat het financieel klopt. En dat we het werk bovendien vlotter doen, door efficiënter te zijn. Dat drukt de kosten, dankzij slimme automatisering die we gebruiken. Dat doen we gewoon binnen onze eigen systemen, die we veelal kunnen aansluiten op wat je al gebruikt. Zo is het de beste keuze voor de financiële zaken, zonder dat je daar zelf veel omkijken naar hebt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: