Financieel management in de zorg

Home » Kennisbank » Zorgfinancials » Financieel management in de zorg
Financieel management in de zorg

Heel belangrijk is goed financieel management in de zorg. Het is misschien niet waar je het liefst elke dag mee bezig bent en veel aan denkt. Tegelijkertijd moet het financieel kloppen, om te kunnen blijven doen wat je doet. En sterker nog, om te groeien moet er een stevige financiële basis liggen.

Wij zijn zowel bedrijfskundig als financieel en fiscaal gespecialiseerd in de zorgsector. Dat betekent dat we jou kunnen helpen met het financieel management in de zorg. Als je zoekt naar een financiering of als je zeker wilt weten dat de boekhouding en de (salaris)administratie kloppen: dan kunnen wij je daarmee helpen.

De jaarrekening die klopt

Wij zorgen er met ons financieel management in de zorg bijvoorbeeld voor dat de jaarrekening netjes klopt. Ondertussen nemen we zoveel mogelijk van het werk voor je uit handen, zodat je daar zelf geen omkijken naar hebt. Op die manier ervaar je wel de lusten, maar niet de lasten.

Onze financieel experts weten wat er belangrijk is. Bovendien gebruiken we slimme automatisering voor meer efficiënte systemen. Dat drukt de kosten en voorkomt fouten, zodat je voordelig en betrouwbaar kiest voor het beste financieel management.

Financieel management in de zorg

Denk je aan financieel management in de zorg en ben je daarvoor op zoek naar ervaren experts? Dat is precies waar we ons een groot deel van de dag mee bezig houden. Onze professionals kijken naar financieringen, helpen bij het overeenkomen van overeenkomsten en ondersteunen met zowel de boekhouding en (salaris)administratie als bij praktijkovernames voor bijvoorbeeld huisartsen, tandartsen, kraamhulpen en fysiotherapeuten.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: