Zorgfinancials

Home » Kennisbank » Zorgfinancials
zorgfinancials

Jij zoekt zorgfinancials. Wij zijn Zofi. En die bedrijfsnaam heeft niet toevallig de eerste twee letters van beide delen van het woord. Wij zijn gespecialiseerd in zowel de zorg als in financiën.

Dat betekent dat we onze klanten helpen met zorgfinanciering, met de boekhouding en bijvoorbeeld de (salaris)administratie. Dus merk je dat dit veel tijd kost, vind je het complex of zoek je naar een manier om jouw patiënten of cliënten betere zorg te bieden? We combineren al die voordelen, door de boekhouding en administratie voor je uit handen te nemen. Dat doen we natuurlijk transparant en op basis van jouw wensen, zodat je zelf uiteindelijk altijd de touwtjes in handen houdt.

Beperkend, complex en tijdrovend

Veel professionals in de zorg zijn bepaald geen zorgfinancials. Of eigenlijk, ze hebben bepaald geen behoefte om dat te worden. Natuurlijk krijgen ze het onder de knie als het moet. Of kunnen ze er al mee werken. Tegelijkertijd ervaren ze het als beperkend, als complex en vooral als tijdrovend.

Dus merk jij dat er veel tijd zit in de boekhouding en de (salaris)administratie? Of merk je dat de financiering van zorg je boven de pet gaat, omdat je daar niet eerder mee te maken hebt gehad? In al die gevallen is het een goed idee om onze professionals er voor in te schakelen. Wij weten wat er belangrijk is, we werken er dagelijks aan en we zijn ook jou er graag mee van dienst.

Boekhouding, (salaris)administratie en meer

Onze zorgfinancials kunnen je helpen met:

  • Boekhouding
    We nemen de boekhouding voor je uit handen. Zo weet je zeker dat het onderaan de streep klopt, zonder dat je daar voortaan zelf nog omkijken naar hebt. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat de cijfers kloppen, zodat jij zorg kunt bieden aan patiënten of cliënten.
  • Salarisadministratie
    Op een vergelijkbare manier helpen we je met de salarisadministratie. Wij zorgen voor inzicht in de loonkosten én dat werknemers weten welk loon ze voor hun werk ontvangen. Bovendien voldoe je natuurlijk netjes aan de richtlijnen van de Belastingdienst.
  • Financiering en advies
    En denk je aan de overname van een andere praktijk of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een grote investering? We denken met je mee, adviseren over de kansen en hebben ervaring met financiering in de zorg.

Zorgfinancials

Wij zijn de zorgfinancials die jij zoekt. Op die manier zorgen we voor zorgfinanciering of helpen we bij de administratie en de boekhouding. Het zijn precies de onderwerpen waar jij waarschijnlijk veel tijd aan kwijt bent, terwijl je liever zorg zou bieden. Wij kennen aan de andere kant de zorgsector, en zijn juist sterk in de cijfers. Op die manier vormen we de juiste match om daar samen mee aan de slag te gaan.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: