Praktijkovername verloskundige

Home » Kennisbank » Praktijk overnemen » Praktijkovername verloskundige
Praktijkovername verloskundige

De praktijkovername van een verloskundige is een prachtige stap. Tegelijkertijd komt er veel bij kijken, dus is het een goed idee om daarvoor specialisten in te schakelen.

Onze consultants weten wat er komt kijken bij de overname van een verloskundigenpraktijk. Dus denk je aan een praktijkovername en zoek je advies, begeleiding en meer inzicht? Dat is precies waar we voor zorgen als ondernemers een praktijk willen overnemen. Dat geldt voor verloskundigen, net als voor huisartsen en anderen binnen de zorg.

Advies, onderhandeling en financieel inzicht

Onze consultants kunnen op verschillende manieren bijdragen aan de praktijkovername van een verloskundige. We zijn bijvoorbeeld sterk in werkgeverszaken, zoals de teamsamenstelling en risico’s. Bovendien begeleiden we je met:

  • Advies
    We adviseren bijvoorbeeld over de huisvestiging. Is een pand toekomstbestendig en biedt het kansen? Of is er andersom juist sprake van risico’s om over na te denken?
  • Onderhandelingen
    We begeleiden bij de onderhandelingen en bereiden je goed voor op de gesprekken die er plaatsvinden. Bovendien leggen we alle afspraken netjes vast in een contract.
  • Inzicht
    Duidelijk inzicht in de financiële situatie en de mogelijkheden voorkomt verrassingen en fouten. Wat zijn bijvoorbeeld de gevolgen voor jouw inkomen als je een verloskundigenpraktijk overneemt?

Praktijkovername verloskundige

Wij begeleiden de praktijkovername van een verloskundige. Daarmee hebben we de ervaring die je zoekt. Bovendien beschikken we over de expertise om je uit te leggen over de belangrijke zaken. En lijkt er iets mis te gaan of heb je meer begeleiding nodig tijdens een traject waaraan je al bent begonnen? Vertel ons waar het om gaat, dan stappen we in als dat mogelijk is en helpen we je daarbij.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: