Praktijkovername van fysiotherapie

Home » Kennisbank » Praktijk overnemen » Praktijkovername van fysiotherapie
Fysiotherapie praktijk overnemen

Je denkt aan de praktijkovername van fysiotherapie. Wat is daarbij belangrijk en waar moet je allemaal rekening mee houden? Misschien doe je dit voor de eerste keer. Of weet je van de vorige keer nog dat er allerlei zaken meespelen die je vooraf niet kende.

Een fysiotherapiepraktijk overnemen vraagt om een deskundige aanpak. Dat geldt voor de verkennende fase, voor de fase waarin je de waarde bepaalt en voor de juridische fase waarin je allerlei zaken afhandelt.

Wij hebben ervaring met de verschillende fases, specifiek binnen de zorg. We hebben andere fysiotherapeuten geholpen om praktijken over te nemen en doen dat werk bovendien voor huisartsen en bijvoorbeeld tandartsen.

Advies en begeleiding

Dat betekent dat we je bij een praktijkovername van fysiotherapie goed kunnen adviseren over wat hierbij komt kijken. We werken de verschillende opties en keuzes voor je uit, om daarvan ook de gevolgen in kaart te brengen. Vervolgens kunnen we je begeleiden bij de daadwerkelijke keuze. Je kunt dan altijd terugvallen op onze professionals, zodat je er letterlijk en figuurlijk niet alleen voor staat.

Praktijkovername van fysiotherapie

Als je hulp of begeleiding zoekt bij de praktijkovername van fysiotherapie leggen we je graag vrijblijvend uit hoe we werken en wat we voor je kunnen betekenen. Zo krijg je een goed beeld van onze expertise en ervaring. We kunnen je zowel juridisch als volledig bijstaan, afhankelijk van de ondersteuning die jij zoekt om hier op een goede manier mee aan de slag te gaan. Bovendien beschikken we over diepgaande bedrijfskundige en financiële expertise, specifiek binnen de zorgsector en gericht op overnames.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: