Praktijkovername tandarts

Home » Kennisbank » Praktijk overnemen » Praktijkovername tandarts
Praktijkovername tandarts

De praktijkovername van een tandarts vraagt om goede begeleiding. Het is iets dat je misschien voor de eerste keer doet, of wat alweer een tijd geleden is.

Onze consultants weten wat er belangrijk is, welke valkuilen er zijn en hoe je die netjes vermijdt. Bovendien kennen we de mogelijkheden voor ‘stille verkoop’ en gaan we voorzichtig te werk. Zo bieden we begeleiding die snelheid, correctheid en een discrete aanpak garandeert.

Ga voor groeipotentie

Wil je een tandartspraktijk overnemen? Net als bij iedere andere praktijk of die specifiek voor mondhygiëne is het belangrijk om je daarop goed voor te bereiden.

Wat is de potentie die de praktijk biedt? En hoe sluit dat aan op de ontwikkeling die je met de eigen praktijk doorneemt, als je die al hebt? Wij zijn er om met je mee te denken en je scherp te houden. Zo kijken we verder dan alleen de cijfers op papier. Hoe pakt het in de praktijk uit en hoe voorkom je dat er uiteindelijk lijken uit de kast komen?

Praktijkovername tandarts

De praktijkovername van een tandarts vraagt om financiering, om begeleiding en een goed beeld van de huidige situatie. Wij zorgen voor inzicht, zowel financieel als bedrijfsmatig. Op basis daarvan adviseren we je over de mogelijkheden. Bovendien zorgen we ervoor dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: