Fysiotherapie praktijk overnemen

Home » Kennisbank » Praktijk overnemen » Fysiotherapie praktijk overnemen
Fysiotherapie praktijk overnemen

Je wilt een fysiotherapie praktijk overnemen: gefeliciteerd!

Het is een grote stap, die vraagt om goede begeleiding. Wij weten wat er komt kijken bij een praktijkovername binnen de fysiotherapie. En in algemene zin als je een praktijk wilt overnemen, net als specifiek bij een verloskundige of andere zorgberoepen.

Met onze consultants aan je zijde weet je zeker dat je bedrijfsmatig, financieel én praktisch niets over het hoofd ziet. Dus wil je voor de eerste keer een andere praktijk voor fysiotherapie overnemen? Of is het alweer een tijd geleden en zoek je daarom begeleiding? We helpen je er graag bij.

Betrokken begeleiding: transparant en discreet

Vanuit betrokken begeleiding vertellen we je transparant wat de belangrijk is. Dus gaat het om de eerste ideeën, heb je al een plan of loop je zelfs tegen specifieke problemen aan? Geen zorgen, daar helpen we je bij.

We helpen je met de waardebepaling van de praktijk, adviseren over de ideale keuze en kijken bijvoorbeeld met je mee naar de (juridische) documenten. Zo begeleiden onze consultants je bij de verschillende stappen die je doorloopt om een praktijk voor fysiotherapie over te nemen. Het resultaat is een soepel proces, waarbij jij zeker weet dat je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet.

De praktijkovername voor fysiotherapie zelf kunnen we natuurlijk heel discreet doen. Op die manier gebruik je ‘stille verkoop’ en hoeft het publiek niet alvast bekend te worden dat je bezig bent met een overname. In plaats daarvan houden we dat stil, terwijl we jou begeleiden om het in goede banen te leiden.

Fysiotherapie praktijk overnemen

Dus sta je op het punt om een fysiotherapie praktijk over te nemen? Wij leggen je vooraf uit wat dit vraagt aan voorbereiding. Vervolgens helpen we je met de daadwerkelijke overname. We houden de cijfermatige kant in de gaten en adviseren over de bedrijfsvoering. Bovendien delen we heel praktische tips, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat de praktijkruimte voldoende vierkante meters biedt. Wij hebben de ervaring en expertise die jij zoekt, zodat we je daarbij goed kunnen begeleiden.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: