Zorg administratie

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Zorg administratie
Boekhouder zzp zorg

De zorg administratie is belangrijk, maar niet het favoriete onderdeel van veel zorgprofessionals. Dat weten we, omdat we samenwerken met zzp’ers in de zorg, praktijken en allerlei zorginstellingen.

Er gaat ongemerkt altijd meer tijd zitten in de zorg voor patiënten en cliënten. En dat is wat ons betreft een uitstekende keuze, mits je ook let op de administratie die moet kloppen. Het betekent in veel gevallen dat je de administratie in de zorg het best kunt uitbesteden. Op die manier heb je er minder omkijken naar, terwijl je wel het overzicht houdt én erop kunt vertrouwen dat het klopt.

Specialisten in boekhouding en (salaris)administratie

Wij zijn sterk in de zorg administratie:

  • Boekhouding
    We hebben veel ervaring met de boekhouding voor zzp’ers in de zorg, voor huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten met een eigen praktijk en voor zorginstellingen. We weten waar zij mee te maken hebben. Bovendien gebruiken we slimme systemen om de administratie te automatiseren.
  • (Salaris)administratie
    Bovendien doen we de administratie en de salarisadministratie. Ook daar gaat makkelijk veel tijd in zitten. Tenminste, als je het zelf zou doen. Wij werken op grote schaal voor veel zzp’ers, praktijken en instellingen. Op die manier houden we de kosten laag en kunnen we je er toch uitstekend mee van dienst zijn.

Zorg administratie

Dus zoek je hulp bij de zorg administratie? Dat is precies waar we sterk in zijn, om jou ermee te ontzorgen. We doen de boekhouding en de (salaris)administratie. Op die manier voorkomen we fouten, nemen we jou het werk uit handen en ben je in veel gevallen zelfs goedkoper uit dan wanneer je het zelf zou doen.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: