Tandarts administratie: goed geregeld

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Tandarts administratie: goed geregeld
tandartsen praktijk

De tandarts administratie: is die goed geregeld? En ben je daar niet te veel tijd aan kwijt?

Waarschijnlijk wel, anders zou je daar geen oplossing voor zoeken. Wij kunnen je helpen met de administratie van jouw tandartspraktijk. Dat doen we voor een groot aantal praktijken, net als voor huisartsen en fysiotherapeuten. Dus zoek je een specialist die begrijpt wat er belangrijk is en weet waar je rekening mee moet houden?

We adviseren je over belangrijke zaken, voeren het werk praktisch voor je uit en zorgen natuurlijk heel transparant voor het inzicht dat jij wilt hebben.

Ervaring met de administratie in de zorg

We werken specifiek aan de administratie en boekhouding voor zorgverleners. Dat geldt onder andere voor tandartsen, waarmee we dus veel ervaring hebben. Wij weten wat er in de praktijk gebeurt en waar je administratief mee te maken krijgt.

Dat verwerken we voor je, vaak tot 45% goedkoper dan wanneer je dat zelf zou doen. Het kost met onze hulp veel minder tijd. Aan de andere kant weet je zeker dat het goed geregeld wordt, omdat je gewoon mee kunt kijken met wat we voor je doen.

Tandarts administratie: goed geregeld

Dus zoek je hulp bij de tandarts administratie, en wil je zeker weten dat het goed geregeld wordt? Dat is precies waar we goed in zijn en waar we ervaring mee hebben. Zo maak je een goede keuze, voor specialisten die er graag mee aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat de administratie klopt, terwijl je daar zelf zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: