Medewerker loonadministratie

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Medewerker loonadministratie
Loonadministratie in de zorg

Je denkt aan een medewerker voor de loonadministratie. Maar, is zo’n eigen medewerker eigenlijk niet een te grote investering?

Veel van onze klanten zoeken hulp bij de administratie, maar zijn eigenlijk te klein voor een fulltime-functie. Een parttime-functie zou passen, maar dat brengt op zich alweer extra loonadministratie met zich mee. Daarom besteden ze het liever aan ons uit. Wij hebben de expertise, ervaring en de specifieke kennis van de zorgsector waar we voor werken.

Speciaal voor de zorgsector

We verzorgen de loonadministratie bij de boekhouding voor zorginstellingen en praktijken, bijvoorbeeld van huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Dat betekent dat we de zorgsector goed kennen, weten wat er belangrijk is en begrijpen wat je het liefst uit handen wilt geven.

Dus zoek je naar een medewerker voor de loonadministratie, maar wil je ondertussen de kosten laag houden? Veel van onze klanten zijn uiteindelijk tot 45% goedkoper uit dan wanneer ze het zelf doen. Bovendien hebben wij de expertise én capaciteit, om op te schalen als dat nodig is.

Medewerker loonadministratie

We zijn jouw flexibele medewerker voor de loonadministratie. We springen bij op het moment dat dit nodig is, maken minder uren als er minder werk ligt en zorgen er vooral voor dat het allemaal goed geregeld is. Daar kun je op vertrouwen en je kunt er gewoon naar meekijken, dankzij de transparante werkwijze die we hanteren. Op die manier zijn we net zo ‘dichtbij’ als een eigen medewerker, zonder dat je iemand in dienst hoeft te nemen. Ondertussen zorgen wij ervoor dat de salarisadministratie klopt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: