Loonadministratie uitbesteden: tarieven

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Loonadministratie uitbesteden: tarieven
Loonadministratie in de zorg

De loonadministratie uitbesteden? Tarieven zijn dan heel bepalend. Je wilt namelijk zeker weten dat je niet te veel betaalt. Wij hebben veel ervaring met de loonadministratie in de zorg. Bovendien hebben we de capaciteit, kennis én de motivatie om daar ook voor jou mee aan de slag te gaan. Dat scheelt in de kosten, omdat we waarschijnlijk minder tijd besteden dan een eigen medewerker zou doen.

We berekenen scherpe tarieven voor de loonadministratie en de bredere boekhouding of administratie die we doen. Op die manier zijn onze klanten vaak tot 45% goedkoper uit, ten opzichte van de bestaande werkwijze.

Specialisten voor de zorg

Je kunt aan ons de loonadministratie uitbesteden voor scherpe tarieven. Dat wil zeggen, als je actief bent binnen de zorg. We werken voor zorgkantoren, voor zorginstellingen en voor praktijken van bijvoorbeeld huisartsen, tandartsen en fysiotherapeuten. Op die manier hebben we ons volledig kunnen specialiseren, om vakkundig én voordelig te werk te gaan.

Loonadministratie uitbesteden: tarieven

Je wilt de loonadministratie uitbesteden. Tarieven zijn dan heel belangrijk, dat begrijpen we. Tegelijkertijd is geen opdracht voor ons precies hetzelfde. We zijn benieuwd naar wat jij graag wilt uitbesteden en waar we rekening mee dienen te houden. Op basis daarvan maken we een vrijblijvend voorstel, waarmee we je precies aangeven wat de kosten zullen zijn. Bovendien ontdek je op die manier hoeveel je mogelijk kunt besparen. Pas na jouw akkoord gaan we daarmee aan de slag, voor scherpe tarieven om de loonadministratie uit te besteden.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: