Boekhouding voor de huisarts

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Boekhouding voor de huisarts
zorg zzp

De boekhouding voor de huisarts: waarschijnlijk kost het je veel tijd. En dat is zonde, omdat het daarmee capaciteit kost die je ook had kunnen gebruiken om patiënten te spreken of om andere zaken in de praktijk te regelen.

Tegelijkertijd ontkom je niet aan een kloppende boekhouding. Die heb je nodig voor de Belastingdienst. En belangrijker nog, je wilt zelf overzicht houden over de inkomsten en kosten. Alleen op die manier voorkom je dat de boekhouder voor jou als huisarts uiteindelijk met vervelende verrassingen komt.

Uitbesteden zonder zorgen

Wij begrijpen ondertussen dat het in de zorg al druk genoeg is. En dat je als huisarts of als verloskundige te maken hebt met allerlei administratie waar je eigenlijk niet op zit te wachten. De boekhouding is soms dan net de druppel.

Wij zijn sterk in die boekhouding, specifiek voor huisartsen en andere professionals in de zorg. We werken als boekhouder voor allerlei praktijken. Dat betekent dat we goed weten waar je financieel en fiscaal mee te maken hebt. En dat we bij andere huisartsen en praktijken zien hoe de boekhouding daar in elkaar zit. Dus ontdekken we tips die je kunt toepassen of zien we dat het slimmer en efficiënter kan? Dan zullen we je daar natuurlijk over adviseren.

Het klopt onderaan de streep

Verder zorgen we er als boekhouder voor de huisarts natuurlijk voor dat het onderaan de streep allemaal netjes klopt. Het is onze belangrijkste belofte, waar je volledig op kunt vertrouwen. Zo weet je zeker dat het goed komt, zonder dat je daar steeds zelf naar hoeft om te kijken.

In plaats daarvan is het voldoende om de boekhouding aan ons over te dragen. Wij gaan ermee aan de slag en werken vervolgens volledig transparant. Dat doen we door precies te laten zien wat we doen. En zijn er onduidelijkheden? Dan werken we het voor je uit, om je een specifieke vraag te stellen over iets waar we toelichting bij nodig hebben. Aan de hand daarvan maken we de boekhouding voor jou als huisarts weer netjes voor je in orde.

Boekhouding voor de huisarts

Dus wil je de boekhouding voor de huisarts uitbesteden en zoek je daarvoor naar een ervaren kantoor? We werken specifiek als boekhouder voor de zorg. Bovendien kunnen we zowel de boekhouding als de (salaris)administratie voor je doen. Onze zorgprofessionals en -financials zijn bovendien sterk in overnames en in investeringen, net als in financiering die je daarvoor kunt aanvragen.

Dus kun je de hulp van een financieel expert in de zorg gebruiken? Wij begrijpen de zorgsector én we weten hoe de cijfers werken. Zo kunnen we je perfect helpen met bijvoorbeeld de boekhouding van jouw huisartsenpraktijk.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: