Boekhouder voor huisarts

Home » Kennisbank » Administratie voor de zorg » Boekhouder voor huisarts
zorg zzp

Je zoekt een boekhouder voor de huisarts. Daar kunnen we je goed bij helpen. Wij weten wat er belangrijk is, begrijpen dat het jou misschien te veel tijd kost én werken voor veel andere tandartspraktijken.

We zijn jouw boekhouder voor de zorg. Daardoor kennen we de branche, net als de uitdagingen of specifieke processen waar je mee te maken hebt. Dankzij die ervaring kunnen we bovendien heel flexibel én efficiënt werken. Onze klanten besparen gemiddeld tot 45% op de kosten wanneer ze hun boekhouding aan ons uitbesteden.

Transparant en goed geregeld

We werken als boekhouder voor de huisarts natuurlijk volledig transparant. Dat betekent dat je kunt meekijken wanneer je wilt, maar dat je er geen omkijken naar hebt als dat niet nodig is.

Ondertussen rapporteren we natuurlijk wat we doen en laten we precies zien hoe de praktijk er financieel voor staat. Zo ben je altijd op de hoogte, terwijl jij meer handen en tijd vrij kunt maken voor de begeleiding, behandeling en verzorging van patiënten of cliënten.

Boekhouder voor huisarts

Zoek je een boekhouder voor de huisarts die begrijpt wat er binnen de zorg belangrijk is? Wij kennen de branche, omdat we de boekhouding doen voor praktijken, zorginstellingen en zorgkantoren. Dat helpt ons om efficiënter te werken, zodat we voordeliger kunnen zijn én het goed voor je regelen. Jij kunt erop vertrouwen dat het allemaal klopt, terwijl je daar zelf gelukkig niet langer het omkijken naar hebt.

Even kennismaken?

Zoek je een specialist in de zorg en boekhouden? Bel ons op telefoonnummer 085 8000 443 of stuur ons een e-mail naar info@zofi.nl. Dan nemen we snel contact met je op.

Of maak direct een afspraak door hier te klikken

Wil je een vrijblijvend advies?

Dan kun je contact opnemen met onze zorgfinancial: